Firma kamieniarska

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Stefański
Początkujący
Początkujący

Firma kamieniarska

Post autor: Stefański »

Chciałbym wszyskim polecić Firme kamieniarską ML Markiewicz. Dzieki nim mam luksusowy kominek który pszeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Robota zrobiona na najwyzszym poziomoie. A do tego sprowadzili dla mnie kamień do tego projektu ze Szewcji i nie byl to dla nich żaden problem
Kopytko

IWB

Re: Firma kamieniarska

Post autor: IWB »

podaj zdjęcie jak wieczorkiem się pali w kominku ;-) zobaczymy ten szwedzki czarny granit

Stefański
Początkujący
Początkujący

Obrazek
Kopytko

IWB

Post autor: IWB »

masz różowe ściany salonie ??? takich kominków to w googelach pełno jest, chodzi o prawdziwe zdjęcie tego kominka a nie wzór jakiegoś. Tak od siebie to Zbyszek Król lepsze robi :-)

Stefański
Początkujący
Początkujący

Jak bede pamieta to wstawie zdjęcie mojej siostr kominka ktory bedzie robiony chyba 15 tak to juz bedzie bardziej skomplikowany kominek... A u mnie jest prosty kominek bo akurat moja żona taki styl lubi . to jest tylko potwierdzenie ze ML Markiewicz wykonuje kazde zlecenie :)
Kopytko

Stefański
Początkujący
Początkujący

Przepraszam ze tak późno ale nie miałem wcześniej czasu na wstawienie tu tego zdjęcia. Mi sie bardzo podoba a co wy o tym sądzicie? :)
Obrazek
Jeszcze raz polecam ML Markiewicz.
Kopytko

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”