Szałowy dom nowoczesno eklektyczny

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Szałowy dom nowoczesno eklektyczny

Post autor: Redakcja »

Dom w Gostyninie. Projekt nowoczesny z elementami stylowymi,eklektyczny i na pewno wymagający odwagi i zaufania do projektanta. Inwestorzy kochają żywe kolory! Tymczasowo wstawiam robocze zdjęcia.Aktualnie pracujemy nad dopieszczeniem całości i wtedy wykonamy ciekawą sesję z pozostałymi wnętrzami. Tymczasem zapraszam do holu, kuchni, łazienki małżeńskiej i łazienki goscinnej Szałowy dom nowoczesno eklektyczny
Redakcja

Awatar użytkownika
karolinas
Aktywny
Aktywny

Post autor: karolinas »

Gdybym miała zgadywać, kto odważył się na taką aranżację wnętrz hmm pomyślmy ... zgodnie z pierwszym zdjęciem?- Gwiazda Rocka!- Schody wyglądają jakby prowadziły do nowoczesnego studia nagrań- mnie całkowicie zauroczyły! Dość z nudnymi przejściami pomiędzy czarującymi pomieszczeniami, po co, kiedy jak się okazuje w ciekawy sposób można zaaranżować i ten skrawek domu?
Idę dalej i robi się trochę bardziej grzecznie.. na szczęście na moment, bo w kuchni albo króluje ten sam facet albo na serio liczy się ze zdaniem żony :) Kobieta, która wynegocjowała tę piękną fuksję w kuchni musi mieć jaja! ;) Zobaczymy ciąg dalszy, tutaj jest świetnie..

Awatar użytkownika
yaagatka
Początkujący
Początkujący

Post autor: yaagatka »

Ja bym się odwazyła! Proszę mi powiedzieć - co jest na ścianie przy schodach? To chyba nie jest tylko tapeta?

deamonite
Początkujący
Początkujący

Post autor: deamonite »

Miałam taką szybę w kuchni i osobiście odradzam, okropnie się ją myje :( a brudzi się od totalnie wszystkiego;/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”