Witam
kilka dni temu dekarz zakończył nasz dach i chciałam się podzielić z Państwem naszą opinią.
Braliśmy z męzem 2 firmy pod uwagę CREATON dachówkę Optima i Domino oraz firmę ERLUS gdzie jakoś już sama nazwa mi nie pasowała.
Dekarz polecił nam Creatoan gdyż powiedział, że ma wyższe zamki i firma jest w Polsce a to ważne przy ewentualnej reklamacji.
Do tego w składzie powiedzieli, że cena zależy od kursu Euro i może się zmienić przy zamówieniu co już mnie odstraszyło zupełnie.
Wybrałam Optime Creatona mimo ze maż wolał Domino, ale dziś jesteśmy zadowoleni bo mamy piękny dach.
CREATON OPTIMA warto bo dach jest piękny. Serdecznie polecam.
CREATON OPTIMA
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: CREATON OPTIMA
Jesli Ktoś chce zobaczyć naszą Optimę na dachu niech pisze na priv to mu prześlę fotki
Lidka 81
Chętnie zobaczyłbym zdjęcia dachu pokrytego taką dachówką.
Może ktoś jest w posiadaniu zdjęć dachu z dachówką CREATON OPTIMA czerwień winna angoba?
Właśnie zamierzam ją zamówić.
Może ktoś jest w posiadaniu zdjęć dachu z dachówką CREATON OPTIMA czerwień winna angoba?
Właśnie zamierzam ją zamówić.
Witam
Gratuluję Pani dobrego wyboru dachówki, gdyż najważniejsze jest aby klientowi podobał się zakupiony towar.
Optima z creatona jest bardzo dobrą dachówką, ale pisanie niekompetentnych informacji na temat Erlusa jest nie na miejscu, szczególnie jak się na tym ktoś kompletnie nie zna.
A na pytanie o czerwień winną to wiem że jest taki dach zrobiony w miejscowości Wiśniowa.
Pozdrawiam
Gratuluję Pani dobrego wyboru dachówki, gdyż najważniejsze jest aby klientowi podobał się zakupiony towar.
Optima z creatona jest bardzo dobrą dachówką, ale pisanie niekompetentnych informacji na temat Erlusa jest nie na miejscu, szczególnie jak się na tym ktoś kompletnie nie zna.
A na pytanie o czerwień winną to wiem że jest taki dach zrobiony w miejscowości Wiśniowa.
Pozdrawiam
Nered71