poszukiwana brygada do drobnych prac remontoych - poznan

Koszt budowy domu lub remontu to często najważniejsza kwestia, decydująca o rozpoczęciu prac, wyborze technologii lub wykonawcy. W tym dziale uzyskasz odpowiedzi na pytania dotyczące realnych kosztów budowy, rady jak zaoszczędzić i jak budować z określonym budżetem.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Olli Pekka
Początkujący
Początkujący

poszukiwana brygada do drobnych prac remontoych - poznan

Post autor: Olli Pekka »

witam!
mam w planach kilka drobnych prac remontowych - na męża nie mam oczywiście co liczyć wiec szukam jakiejś sprawnej i w maire pzrystepnej cenowo ekipy z poznania , której sie chce trochę podlubac w ścianach itp... w necie zatrzęsienie ofert no ale wiadomo, ze najlepiej brac kogoś z polecenia...

wito-pc
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: poszukiwana brygada do drobnych prac remontoych - poznan

Post autor: wito-pc »

podłubać w ścianach ?... to raczej poszukiwacze skarbów ... my raczej remontujemy....te ściany.... :D
Cezar

Olli Pekka
Początkujący
Początkujący

Post autor: Olli Pekka »

hehe- z szukaniem skarbow to trafna uwaga - jedna ekpia mi w lazience takie dziury porobila jakby takowych szukala;)

Imma
Początkujący
Początkujący

Post autor: Imma »

Olli Pekka pisze:hehe- z szukaniem skarbow to trafna uwaga - jedna ekpia mi w lazience takie dziury porobila jakby takowych szukala;)
rozumiem, ze skarbow?
no z ekipami remontowy-jak ze wszytki ogólnie- różnie bywa... jezeli idzie o moje doświadczenia i ewentualne rekomendacje to moze panowie ekipy p. pilaryczka? http://lazienka4you.pl/index.php/oferta - linka daje dla rozeznania. u mnie co prawda robili remont generalny ale myślę, ze na drobne roboty tez czas znajda[/url]

ramona1979
Początkujący
Początkujący

Post autor: ramona1979 »

Witam

Nasza brygada wykonuje rownież remonty poza terenem Zielonej Góry. http://www.remontzgora.pl Wykonujemy remonty kompleksowe.

KatarzynaP
Początkujący
Początkujący

Post autor: KatarzynaP »

Remontowaliśmy z mężem mieszkanie. Zatrudniliśmy ekipę z Renowation - http://www.renowation.pl/. Są naprawdę godni polecenia, przede wszystkim chwalę sobie to, że można się z nimi dogadać. Nie roztaczali przed nami jakiś nierealnych wizji, zrobili to, na czym nam zależało, a my zmieściliśmy się w budżecie. Co ważne, zachowywali się jak najbardziej profesjonalnie alkohol w czasie godzin pracy czy po godzinach, kiedy jeszcze byli u nas w mieszkaniu w ogóle nie wchodził w grę. Może to dziwne, że o tym piszę, ale przecież wiadomo jak jest, a nikt nie chce wpuszczać do swojego domu ludzi niezaufanych. Tu tego nie było. Zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona miłym i profesjonalnym podejściem panów do swojej pracy. Polecam tę firmę wszystkim.

Wiesław76
Początkujący
Początkujący

Post autor: Wiesław76 »

sam niedawno szukałem firmy godnej polecenia i znalazłem: Renowation (http://www.renowation.pl/). polecam z czystym sumieniem: sprawnie, bez krętactwa i uczciwie. Zgrana ekipa, chętna do pracy. Aż miło się patrzy jak im robota idzie. Mam dużo wolnego czasu, więc chętnie wpadałem (oczywiście bez zapowiedzi) żeby zobaczyć jak pracują. Nigdy nie przyłapałem ich na piciu czy bezczynnym siedzeniu. Popieram Katarzynę: warto zwrócić na to uwagę, bo przy wódeczce praca zwalnia, a kąty i linie nie wychodzą prosto. Latem planuję remont domku pod Poznaniem i już wiem, że spokojnie oddam to w ręce tej firmy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ile kosztuje budowa domu, remont domu”