Dom pod Warszawą

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Dom pod Warszawą

Post autor: Redakcja »

Nowoczesny styl z zastosowaniem kolorów: czerni,bieli, szarości przełamane ciepłymi odcieniami drewna. Dom pod Warszawą
Redakcja

Awatar użytkownika
karolinas
Aktywny
Aktywny

Post autor: karolinas »

Podoba mi się zachowanie w łazience jednego motywu- tutaj nawet halogeny oprawione są w kwadrat! Wszędzie mamy ostre kąty i cięcia .. i choć wiemy, że tego typu oryginalne rozwiązania na sklepowych półkach stoją nieco wyżej a tym samym mają i wyższą cenę ... jeśli mamy się wyróżniać i dostawać w nagrodę zazdrosne spojrzenia pełne uznania - dlaczego nie? :) Osobiście jestem fanką nie tyle nietypowych co nie oklepanych kolokwialnie mówiąc rozwiązań.. a tutaj tak właśnie jest- świeżo i inaczej :)

Niewiadomski
Zainteresowany
Zainteresowany

Re: Dom pod Warszawą

Post autor: Niewiadomski »

Z tym mogę się zgodzić,pomieszczenie urządzone w takim stylu wydaje się bardzo ciepłe i przytulne,a przy tym niestandardowe i to właśnie najbardziej cenie. Halogeny w łazience to dobry pomysł,ale myślę że równie fajnie sprawdzą się diody LED.
Grzejniki, ogrzewacze, styropian, okna dachowe Niewiadomski.com.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”