Bouygues Immobilier - jestem zainteresowana nieruchomością
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Bouygues Immobilier - jestem zainteresowana nieruchomością
Witam serdecznie:) Interesuję się nieruchomością w inwestycji BI Polska Villa Parc w Warszawie. Czy jest może ktoś kto podobnie jak ja jest zainteresowany tym deweloperem i zamierza kupić u nich mieszkanie? Chciałabym podpisać umowę jeszcze w październiku, ale najpierw spróbuję negocjacji
Na pewno gdyby było więcej osób zainteresowanych, to łatwiej by te negocjacje nam wspólnie poszły. Jeżeli więc ktoś chciałby wspólnymi siłami spróbować wpłynąć na dewelopera to bardzo proszę o kontakt ze mną na magg_da@o2.pl
Pozdrawiam Magda
Re: Bouygues Immobilier - jestem zainteresowana nieruchomośc
Witam ponownie:) Kilka osób było zainteresowanych tematem, więc poczułam się w obowiązku wyjaśnić, że u mnie sprawa już zamknięta:) Negocjacje zakończone i umowa z deweloperem podpisana:) Dodam, że rzeczywiście udało się wywalczyć upragnioną obniżkę ceny, ale to raczej nie moja zasługa tylko negocjatora, który mi pomagał - Pawła Gołembiewskiego z Warszawy (negocjator.warszawa.pl), więc każdemu kto ma problem z negocjacjami polecam. Płaci się mu za efekt rozmów, więc na pewno stracić nie można, a jak pokazuje mój przypadek jest skuteczny.