Podłoga - ciepła aranżacja mieszkania
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Strumień przebijającego się przez okienne szyby światła przy naszej niewielkiej pomocy jest najlepszym kreatorem... Podłoga - ciepła aranżacja mieszkania >>
Redakcja
Ja mam w domu ciemną podłogę drewnianą, dokładnie orzech amerykański marki boen, do tego jasne dodatki, czuje się w tym połączeniu barw doskonale, dodatkowo wygląda to naprawdę ładnie.
Re: Podłoga - ciepła aranżacja mieszkania
Wstaw zdjęcie,chętnie zobaczymy jak sie to prezentuje. Poza tym również uważam,ze najcieplejsza będzie podłoga z naturalnego drewna,poza tym jest też bardzo ładna,nie zapominajmy o tym,dobrze się prezentuje.
Zgadzam sie z tym ze podłoga drewniana jest doskonałym wyborem do każdego pomieszczenia. Moim faworytem jest jednak Barlinek, ponieważ to solidna firma z którą miałem już okazję pracować. Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy i pięknej podłogi, którą mogę się cieszyć każdego dnia.
-
WojciechPoz
- Początkujący

Ja polecam panele podłogowe "dąb palony"
Ciemna podłoga, która ładnie komponuje się z jasnym wystrojem wnętrza. Sam mam taką
Ciemna podłoga, która ładnie komponuje się z jasnym wystrojem wnętrza. Sam mam taką
-
mieszkanie1
- Aktywny

A co sądzicie o bardziej kolorowym rozwiązaniu jak np. http://www.barlinek.com.pl/smaki_zycia/ ... ,info.html ?
Piękna, oglądałem ostatnio katalog Barlinka właśnie "Smaki życia" i wydaje mi się że wszystkie podłogi mają bardzo ciekawe kolory. Rewelacja.
-
mieszkanie1
- Aktywny

Dobrze zaprojektowane wnętrze to przede wszystkim odpowiednio dobrane materiały tak żeby stworzyć klimat. Klasyczny dąb jest świetny ale jak ma być wyjątkowo to warto poszukać ciekawych rozwiązań typu barwienie, parzenie, szczotkowanie itp....