Łazienka
Widziałam już czerwono- czarne londyńskie gabinety, pokoje z witryną ala londyńska budka telefoniczna, kuchnie z meblami w londyńskich barwach na modny,wysoki połysk ale łazienka inspirowana Londynem to dla mnie nowość. Cieszę się, że ktoś wpadł na taki pomysł, bo prezentuje się nieźle. Czarno-biały decor odbija się w lustrze, dzięki czemu czujemy się prawie jak na jednej z londyńskich ulic
Na szczęście w lustrze nie odbija nam się toaleta (chyba?) bo byłoby to niezgodne z zasadą feng shui z którą w łazience chcielibyśmy jednak pozostać zgodni
Ładny, nowoczesny projekt dla młodego człowieka, podoba się 
Zasadniczo nie można się do niczego przyczepić. Widać,ze pomieszczenie zostało przemyślane.
Jedyna rzecz,którą bym zmieniła to obszar zajmowany przez kompakt wc. Z autopsji wiem,że większość ludzi nie będzie czuła się komfortowo przy takim ograniczeniu. Bądźmy realistami-nie każdy jest w rozmiarze M i nie wszyscy znajomi mieszczą się w granicach kanonu rozmiaru.
Przestrzeń jest oczywiście sprawą indywidualną zamawiającego
Kolory i faktura materiałów jak najbardziej na tak!
Jedyna rzecz,którą bym zmieniła to obszar zajmowany przez kompakt wc. Z autopsji wiem,że większość ludzi nie będzie czuła się komfortowo przy takim ograniczeniu. Bądźmy realistami-nie każdy jest w rozmiarze M i nie wszyscy znajomi mieszczą się w granicach kanonu rozmiaru.
Przestrzeń jest oczywiście sprawą indywidualną zamawiającego
Kolory i faktura materiałów jak najbardziej na tak!
wojanika