gdzie sprzedać nowe okna?

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

yenne
Początkujący
Początkujący

gdzie sprzedać nowe okna?

Post autor: yenne »

witam
w zeszłym roku kupiłam część okien (3 sztuki) później chciałam dokupić resztę ..mieliśmy z m. remontować dom ...jednak plany sie zmieniły i ja nie wiem co mam z tymi oknami, które juz są zrobić....dodam, że są to okna o typowych rozmiarach świetnej firmy i w modnym kolorze..gdzie mogłabym je sprzedać?....na allegro chyba nie bo tu w gre wchodzi odbiór osobisty....

Enerbau
Ekspert budowlany
Ekspert budowlany

Re: gdzie sprzedać nowe okna?

Post autor: Enerbau »

Na Allegro też jest opcja "Odbiór osobisty"

Nie po to izolujemy, by robić centralne.

DawidS
Początkujący
Początkujący

Post autor: DawidS »

Spokojnie możesz wystawić na Allegro czy Tablicy, albo na innym serwisie ogłoszeniowym - jest tego cała masa - na 100% znajdzie się ktoś kto je kupi. Sprzedawałem tak nowe drzwi garażowe i po 2 dniach od umieszczenia ogłoszenia (tablica.pl) już ich nie miałem :)

xfinlandia

Post autor: xfinlandia »

Tak, nie ma chyba lepszej opcji od allegro. Bardzo dużo osób szuka tam okien (widzę to w statystykach swojej strony internetowej)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”