Zapraszamy do zamieszczania zdjęć z realizacji budowy na forum. Aby zdjęcie było widoczne dla wszystkich użytkowników należy:
- wybrać opcję "Wstaw zdjęcie" następnie wybrać opcję "Wstaw z dysku" lub "Wybierz zdjęcie ze swojej galerii".
- Jeśli wybieramy opcję: "Wstaw z dysku" należy nadać odpowiedni tytuł oraz wybrać opcję "Wstaw".
Jak wklejać zdjęcia do galerii
Re: Jak wklejać zdjęcia do galerii
hip hip hurra
Bardzo fajne rozwiązanie ! Myślę, że dom godny uwagi 
Dzięki stronie internetowej z fotografiami stockowymi udało mi się znaleźć najtańsze zdjęcia do mojego projektu. Strona oferuje wiele ciekawych kategorii zdjęć, a wysoka jakość zdjęć gwarantuje, że projekt będzie wyglądał profesjonalnie. Polecam ją każdemu, kto potrzebuje dobrych zdjęć do swojego projektu.
Oglądam na normalnym laptopie i tyle, ważne jest co się ogląda i czy faktycznie jest to coś wartego obejrzenia. Przykładowo jestem wielkim fanem filmów роrno bdsm i staram się oglądać wszystko co znam w tym trudnym gatunku. Ale znaleźć nie było łatwo, dopiero tutaj znalazłem tyle różnych filmów роrnо o różnej tematyce, że każdy koneser znajdzie coś dla siebie.