uszczelnianie okien
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
uszczelnianie okien
czym mogę uszczelnić okna w domu wprawdzie zima się kończy ale nie stać mnie będzie na wymianę w tym roku na nowe więc chciałąbym się zapoznać wcześniej z najlepszym sposobem na uszczelnienie starych okien.Jak Wy to robicie??? Baaaardzo dziękuję za propozycję!
-
Gość
-
Asia
-
Monia
-
Tidek_Niewidek
Co sądzicie o oknach z firmy Natura?
Tidek Niewidek prosze napisz o swoich doświadczeniach z tą firmą bo właśnie rozważam ich ofertę i poszukuję wszelkich info na ich temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Michał
Cóż tidek niewidek ma rację. Ale niewiele firmy przystąpiło do takiego działania jak Natura. Pod tym względem musze powiedzieć, iż Natura to bardzo profesjonalna firma. Dba o wiele szczegółów, o które inne firmy okienne nawet nie wiedzą. I za to się ich powinno cenić. Mają bardzo dobry dział sprzedaży i profesjonalne dorardztwo. Uważam, iż to jest najważniejsz. Zresztą podjąłem z nimi współpracę i zamierzam sprzedawać okna Natury. Jednak jak będzie wyglądała współpraca z illbruckiem, nie wiem? Sami widzicie, iż nikt tu nawet nie zagląda z ich strony. Może sukces im uderzył do głowy. Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich pracowników Natury.