Pralka do 1500zł
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Pralka do 1500zł
Nie chodzi o to, żeby była super tania, chodzi o to, żeby była tania i dobra, nie musi mieć dotykowego ekranu ani latać, wazne żeby prała i nie pożerała mnóstwo prądu
Re: Pralka do 1500zł
Amica nie spełni tych założeń pomimo ,że tania i z gwarancją na 5 lat.Zakup z tej firmy to pieniądze wyrzucone w błoto,już 15 letnia Miele lepiej robi to co ma robić pralka.
ee tam bez przesady - stereotypowe myślenie, może byc amica i dobra, moze byc i miele tragiczne, zalezy na co trafisz
pralkę z takimi wytycznymi to kupisz nawet za 1000-1200 zl, dobra pralka nie musi kosztowac 3 tys.
-
Gorenje
moszczyr, przyjmij się pralkom marki Gorenje, np. modelowi W7423 - klasa energetyczna A+++, 1200 obrotów/minutę, wsad 7 kg, zabezpieczenie przed przelaniem się wody, Eco system (zapobiega stratom środków piorących podczas pobierania wody przez urządzenie), technologia Use-logic, 23 programy oraz możliwość tworzenia własnych programów, opóźnienie startu prania do 24h (bardzo fajna funkcja zwłaszcza dla zabieganych). Jej ceny kształtują się w okolicach 1200-1300zł (w zależności od sklepu). Dodatkowym atutem wszystkich naszych pralek jest cicha praca
Jeśli masz jakiekolwiek pytania na temat tego lub innego modelu, chętnie na nie odpowiemy i profesjonalnie doradzimy 
Hmmm ogólnie moim zdaniem najlepiej pasowałby ci Jakiś electrolux w tej cenie kupisz już 1400obr sztywna mocna prala bez "udziwnień " Stworzyłem krótki artykuł na temat jaką pralkę kupić ? trochę ci wszystko wyjaśni http://www.agdforumopinie.pl/jaka-pralke-kupic/
-
polakpotrafi
- 1 - ostrzeżenie!
do 1500 zł wybór pralki jest spory dlatego ja bym zwrócił uwagę na poziom hałasu i klase energetyczną i wybór się zawęża
-
Gorenje
Faktycznie, ten sposób selekcji może zawęzić poszukiwania i ułatwić wybór 
z tego co widzę, to można pralkę kupić już za połowę mojej ceny:
http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/2334164
http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/2334164
-
Gorenje
@moszczyr: owszem, można - ale zasadnicze pytanie jest takie, czy rzeczywiście się to w dłuższej perspektywie opłaci? Oczywiście są rzeczy tanie, a dobre, ale jednak w przypadku sprzętu AGD sprawa jest bardziej złożona i lepiej zapłacić nawet nieco więcej, ale mieć pewny sprzęt na lata, a nie po upływie roku kłopotać się naprawą.
1500 zł to dla mnie wprawdzie już trochę za dużo, ale mógłbym wydać trochę ponad 1000 zł. Wierzę, że można znaleźć coś tańszego, ale jakościowo również dobrego. Wsad w okolicach 6 kg, ładowanie z frontu, standardowa wielkość. I żeby nie pracowała jak kombajn! Jakieś inne propozycje?
Ja sie zdecydowałem na Amikę, jest tania i pracuje bardzo w porządku -Tobie też radze, chyba że masz więcej pieniędzy do wydania
-
mariusz36-6
- Początkujący

Ja niedawno zakupiłem Samsung Eco Bubble WF0602WJV i jak na razie jestem bardzo zadowolony, zapłaciłem 1388 zł
Hej. Ja polecę CI te pralkę która daje radę u mnie w mieszkaniu, apierze już 2 lata i gitez:):) Dodatkowo ma doskonałą efektywność energetyczną.
Przed zakupem pralki warto wziąć pod uwagę pojemność wsadu, energooszczędność, zwróć też uwagę na ilość programów, a jeśli masz zwierzęta zwróć uwagę na funkcję Pupil, może ta pralka spełni twoje oczekiwana