Projekt domu LK&660- czy ktoś cokolwiek wie?

Dom jednorodzinny czy wielorodzinny z poddaszem użytkowym czy parterowy? Jaki projekt domu jednorodzinnego wybrać? Jak dostosować projekt gotowy do naszych potrzeb? Zapraszamy do wymiany uwag i spostrzeżeń oraz nurtujących problemów dotyczących projektów domów oraz do zamieszczania zdjęć z realizacji Waszych domów.
gogo
Początkujący
Początkujący

Projekt domu LK&660- czy ktoś cokolwiek wie?

Post autor: gogo »

Witam Was,

Planuję budowę domu LK&660, działkę już mam- chciałbym zacząć jak najszybciej- jest to projekt w miarę nowy i bardzo ciężko znaleźć kogoś kto ten dom buduje lub szukał szczegółowych informacji na temat kosztów budowy. Może ktoś z Was interesuje się również tym projektem? Interesuje mnie koszt budowy do stanu surowego zamkniętego, oraz pod klucz (oczywiście zdaję sobie sprawę że wykończenie jest sprawą indywidualną).

Będę wdzięczny również za Wasze wszystkie opinie i sugestie na temat tego projektu.

P.S Dom ma ok. 230m2 p.u (planuję kilka przeróbek)

Pozdrawiam Was!!!

gogo
Początkujący
Początkujący

Re: Projekt domu LK&660- czy ktoś cokolwiek wie?

Post autor: gogo »

-www.dom-jednorodzinny.pl/?o=2144#rzuty_ - tu jest projekt.

P.S. Bedziemy budować okolicach Rzeszowa.

Podoba Wam się projekt?

optymistka
Początkujący
Początkujący

Post autor: optymistka »

Witam,
sporo czasu minęło od twojego wpisu, myślę, że dom już stoi :D. Ponieważ zastanawiam się nad budową wg projektu lk 660 mam pytanie również o koszty stanu surowego. Jeśli ktoś już ma taki dom to proszę o kontakt, bo jeśli byłaby taka możliwość to chciałabym zobaczyć go w rzeczywistości. Z Lublina do Rzeszowa nie jest daleko :D, proszę o pomoc.

Podaj cegłę
Początkujący
Początkujący

Post autor: Podaj cegłę »

Też spodobał mi się ten projekt. Znaleźliśmy go co prawda na innej stronie : http://gotowe-projekty-domow.pl/plk-660.htm ale to chyba ten sam.
Podpytaj na tamtejszym forum lub zadzwoń - ja kilka informacji już otrzymałem...

oktavian26
Początkujący
Początkujący

Post autor: oktavian26 »

Witam.Z tego co wiem to sporo informacji mają i udzielą na stronie z domami gdzie kupiłem projekt na stronie http://gotowe-projekty-domow.pl/

Oktavian26
x26

ODPOWIEDZ

Wróć do „Projekty domów jednorodzinnych”