Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.
Właśnie jestem w trakcie aranżacji wnętrza łazienki. Zgadzam się z artykułem odnośnie doboru płytek. Czy macie jakieś ciekawe przykłady wykończenia wnętrza małej łazienki. Interesuje mnie kolorystyka jasna z delikatnymi dodatkami różu lub wrzosu.
Jak zwykle to co dla jednego jest ciekawe to dla innego jest nudne, co dla jednych jest sztuką to dla innych kiczem. Niemniej jednak cokolwiek wybierzecie to w tym sklepie z pewnością można to wycenić i zamówić http://www.sanitbuy.pl
zawsze kilka ciekawych rozwiązań wpadnie, ale do tego potrzeba czesto wiekszych zmian, ktore tez czasami zrobic trzeba. Ale wg. mnie przy malym nakladzie pracy rewelacyjny efekt jest wlasnie z artisem bo na szczescie znika zmora czyli czarne fugi, ktore kiedys byly biale
powiem tak, że pomimo faktu iż mózg ludzki jest zadziwiający i pełen możliwość to magia iluzji robi swoje:) takie upiększanie m.in lustrami czy fugami brokatowymi prowadzi do zaskakujących efektów