Co na okna? Rolety, plisy, zasłony?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Co na okna? Rolety, plisy, zasłony?
Witajcie mam pytanie odnośnie plisów. Nie wiem mianowicie jakie najlepsze, w sensie najskuteczniejsze. Chodzi o montaż, warianty, demontaż ewentualny, no i użytkowanie... Znalazłam w internecie strone ([url]http://www.aslandekoracje.pl)[/url] gdzie są animacje wariantów, konkretnie tutaj: http://aslandekoracje.pl/index.php/plisy
Jakie jest Wasze zdanie?
Jakie jest Wasze zdanie?
Re: Co na okna? Rolety, plisy, zasłony?
Co wybrać, żeby nasze okno wyglądało pięknie to już jest sprawa indywidualna. Dużo zależy od tego, czego oczekujemy i od tego, co nam będzie pasować do całego pomieszczenia. Mimo różnych głosów, opinii ja bardzo lubię firanki, a ostatnio zaciekawił mnie ten artykuł http://produkty.dom.eu/newsy/szydelkowe ... age/1.html jak się wam podobają szydełkowe firanki?
Zapraszam do sklepu w Regułach przy Al. Jerozolimskich 305, jest tutaj spory wybór w zasłonach
w konkurencyjnych cenach, dodatkowo posiadają wybór w wykładzinach, różnego dekoracje na ściany
))))
w konkurencyjnych cenach, dodatkowo posiadają wybór w wykładzinach, różnego dekoracje na ściany
-
ArchitektWnetrz
- Początkujący

- Kontakt:
Witam. W ostatnim czasie zazdroski retro są bardzo modne. Wzory jakie dostępne są na rynku dalają wiele możliwości zarówno zastosowania ich do klasycznych wnętrz jak i do nowoczesnych.

[/img]

[/img]
Projektowanie wnętrz to nie tylko mój zawód ale również pasja...
Jeżeli macie jakieś pytania - problemy chętnie pomogę.
aranżacja okna naprawdę potrafi odmienić mieszkanie
modne są właśnie te zasłonki w stylu retro ale mi osobiście podobają sie kwiatowe delikante zasłony jak na przykład tu ale te retro tez ciekawe
tylko wtedy juz musi pasować do ogólnego wystroju.
-
ArchitektWnetrz
- Początkujący

- Kontakt:
Na rynku są też zasłonki w duże kwiaty - nieprzezroczyste - w soczystych kolorach - dają super efekty we wnętrzu są bdb jakości - jest to PRODUKT POLSKI
Można je łączyć na wiele sposobów
przykłady na zdjęciach

Projektowanie wnętrz to nie tylko mój zawód ale również pasja...
-
StanislawW
- Początkujący

Jakie okrycie polecilibyście do okien zajmujących całą ścianę? Mam takie w jadalni - praktycznie zamiast ścian mam szkło i zastanawiam się nad tym jak okryć się przed sąsiadami w nocy. Lepsze rolety czy zasłony?
-
Bogdan1971
- Początkujący

Ja mam to i to ;p Rolety zewnętrzne - bardzo funkcjonalne i zasłony dekroacyjne, nie zasłaniam ich, ale ładnie wyglądają.
ja polecam rolety - nie trzeba prać ani zmieniać, dobrze zasłaniają i można wybrać naprawdę piękne kolory i wzory rolet. Polecam firmę, która znajdzie najtańszą oferte i doradzi odpowiednie rolety no i wynegocjuje za Ciebie najniższą cene.: www.negocjatorka.com.pl
krainamateracy.pl
zgadzam sie z @witkusia - rolety sa bardzo wygodne w uzytkowaniu a przy tym jest duzy wybor wzorow
Po wszelkiego rodzaju dekoracje okienne zapraszamy do nas
))
nasze dekoracje możecie zobaczyć na www.facebook.com/hotelove.eu
pozdrawiamy HOTELOVE !!!
nasze dekoracje możecie zobaczyć na www.facebook.com/hotelove.eu
pozdrawiamy HOTELOVE !!!
-
remonterier
ArchitektWnętrz: super są te retro zazdroski - zapodam temat żonie, bo bardzo lubi takie klimaty.
Jeśli mamy mało czasu to rolety, ale nie takie zwykłe tylko najlepiej dzień noc, ładnie się prezentują i są tak samo skuteczne w pochłanianiu światła.
-
kasia222
Cześć,
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy
znalazłam przypadkowo fajną stronke, gdzie mogę doładować swój telefon ZA FREE!
Sprawdź samemu : spam wyłudzający
Pozdrawiam i miłej zabawy
Jakie piękne zasłony! 
Ja ogólnie mogę polecić ze swoijej strony rolety, bo tego obecnie używam i jestem zadowolony
Ja ogólnie mogę polecić ze swoijej strony rolety, bo tego obecnie używam i jestem zadowolony