WIZYTA U DENTYSTY
WIZYTA U DENTYSTY
wizyta u dentysty zawsze jest trochę straszna, ale przynajmniej może odbywać się w przyjaznym otoczeniu
bazą kolorów pojawiających się jest srebrzysta szarość, akcenty kolorystyczne pojawiają się w meblach, dekoracjach, fototapetach. Zieleń z odrobiną cytryny, granat z krwistą, wyrazistą czerwienią
WIZYTA U DENTYSTY
Redakcja
-
saba.solarz
- Zainteresowany

Re: WIZYTA U DENTYSTY
Ja nie lubię chodzić do dentysty ,ale dwa razy w roku chodze na kontrolę . Lepiej zapobiegać niż leczyć .
- kalorina83
- Zainteresowany

Kolory zbyt krzykliwe, nikt przecież by nie chciał, by po wizycie u dentysty od razu kierować się do okulisty:) zdjęcia na ścianach za duże i szczerze wolałabym patrzeć na uśmiechnięte rodziny niż na wielkie twarze obrobionych kobiet. Ale nowoczesne spojrzenie na nudne gabinety dentystyczne jest dla mnie jak najbardziej ok:)
Re: WIZYTA U DENTYSTY
haha coś w tym jest, że czerwony się kojarzy z krwią, więc może jakieś inne kolory byłyby wskazane. Poza tym coś w tym, jest, że kolor ma duży wpływa na to jak się będziemy czuć w gabinecie, ja bardzo lubię kolorystykę w Galerii Uśmiechu, bo jest ciepła, dzięki temu dobrze się tam czuję.