Nowy odkurzacz
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nowy odkurzacz
A słyszeliście o odkurzaczach SEBO???Byłam wczoraj w sklepie i do tej pory jestem w szoku
To jest normalnie kosmiczna technologia...Facet coś mi tam gadał o jakis filrach, to zbyt skąplikowane ale jedno zapamiętałam i zobaczyłam na własne oczy. Ten odkurzacz nie wydmuchuje brudnego powietrza z powrotem na zewnatrz tak jak to robią normalne odkurzacze, on zasysa go do środka. Dotykałam i naprawdę nic nie czuć żeby cokolwiek ulatywało kiedy przykładałam rękę!!!
Zupełnie nie kojarzę firmy, jaka półka cenowa? Bo np. o takim dysonie sporo się słyszy (choć bardzo się cenią)...
Co myślicie o odkurzaczach z systemem kompresji kurzu?
Kurz zbija się w twardą kostkę i można go wyrzucić, bez kurzenia się.
Kurz zbija się w twardą kostkę i można go wyrzucić, bez kurzenia się.
Świetne rozwiązanie z tą kompresją kurzu, ja jestem jak najbardziej na tak, już wspominałam jaka to wygoda, ze o czystości w powietrzy i w pojemniku nie wspomnę.
Też tak sądzę. Przypuszcza, że wiele osób używających odkurzaczy na worki czy też pojemniki, ale bez kompresji musi uważać przy wyrzucaniu, żeby się na powrót nie zakurzyło, a tu ten problem znika.
Tu możesz zobaczyć jak to działa
No właśnie, bez kurzenia, szybko, wygodnie i higienicznie.
Ciekawe jak to się sprawuje w rzeczywistości i jakie są koszty eksploatacji takiego odkurzacza, sam pomysł jest bardzo interesujący.
a ja jestem szczęśliwą posiadaczką odkurzacza MPM bora i powiem wam, że jest naprawdę super. Dokładnie wszystko sprząta, filtr wodny jest też bardzo wygodny, a do tego jak za taki sprzęt wcale nie był drogi.
Te pmp nic mi nie mówi, ja wybieram znane i renomowane marki, przynajmniej wiem, ze się nie nadzieję na jakieś cudo, które potem będzie miało problem z serwisem.