plany mieszkań :)

Projekty wnętrz. Szukasz inspiracji jak zaaranżować mieszkania, domy? Tutaj znajdziesz uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, pomysły na wystrój każdego pomieszczenia oraz architektów z całej Polski.
Portfolio Wnętrza
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

plany mieszkań :)

Post autor: Portfolio Wnętrza »

Witam. Mam dość nietypową prośbę do forumowiczów ;) Jestem absolwentką aranżacji wnętrz i tworzę swoje portfolio z projektami, do którego poszukuję planów mieszkań ..... jakichkolwiek. Obecnie moje projekty bazują na wnętrzach "z głowy" i w końcu chciałabym zająć się czymś realnym. Jeśli ktokolwiek mógłby mi udostępnić plan swojego mieszkania z podstawowymi wymiarami będę ogromnie wdzięczna. Wykonany w ten sposób projekt będzie opublikowany na mojej stronie, ale oczywiście bez podawania adresu, nazwisk właścicieli itp. Będę bardzo wdzięczna za pomoc i zrozumienie. Osoby chętne proszę o kontakt na adres mailowy portfolio.wnetrza@gmail.com. w mailu zwrotnym mogę podać adres mojej strony na potwierdzenie moich uczciwych zamiarów ( nie chciałabym go wklejać tu na forum - nie chcę być posądzona o reklamę - nie o to mi chodzi ). Oczywiście za wykonanie projektu na podstawie otrzymanego planu nie biorę pieniędzy !!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aranżacje wnętrz”