Zakup kabiny prysznicowej
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
sanitbuy łazienki
- Początkujący

- Kontakt:
Re: Zakup kabiny prysznicowej
Zawsze warto sprawdzić ofertę firm robiących seryjnie kabiny prysznicowe. Robią produkty na wymiar. Warto porównać ceny, sposób wykonania itd.
sanitbuy łazienki w internecie
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Tutaj mogę się zgodzić,warto porównać oferty kilku firm oraz kilku producentów. U nas np: są sami sprawdzeni i godni zaufania,a więc kupując taką kabinę masz gwarancję jakości.
Kabina prysznicowa według własnego projektu nie musi być znacznie droższa od standardowego produktu z sieciówki
Warto poszperać w różnych źródłach, pooglądać wiele propozycji, żeby złapać kierunek, w jakim chcemy podążać renomując wymarzoną łazienkę. Moje poszukiwania ostatecznie zgrały się z asortymentem firmy Glass House - wybrałem nieco większy brodzik i minimalizm w wykończeniu.
Jeśli interesują Cię niedrogie,a za to bardzo solidne i dobre jakościowo kabiny prysznicowe,to zobacz u nas Santex.waw.pl mamy bardzo szeroki wybór.
Do tysiaka będzie ciężko ale jeśli tylko trochę dołożysz to skorzystaj z oferty firmy Radaway - jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny to jest on moim zdaniem najwyższy u polskich producentów.Tchesiek pisze:Również poszukuję kabiny prysznicowej i do tej pory największą ilość kabin w podobnym przedziale cenowym widziałem właśnie Aquaform :/ przeszukując 123armatura.pl sklep z armaturą natrafiłem jeszcze na kabiny Dolphi... Czy ktoś o nich słyszał? Jakieś opinie?Szukam czegoś do 1000 najlepiej półokrągłeowad pisze:Witam a jakiej firmy kabine polecacie no i żeby nie była za droga ewentualnie rodzimej produkcji do max 1500zł no i nie wysoką jakieś max 165cm. A co powiecie o takiej kabine sigma? to jest chińczyk sprowadzany przez metal hurt i kosztuje kolo 900zł.
Pozdrawiam
-
sanitbuy łazienki
- Początkujący

- Kontakt:
Jeśli mowa o kabinach to faktycznie Radaway ma ciekawe produkty w dobrej cenie, no i trzeba przyznać, że nie mamy z nimi problemów jakościowych. Jeśli szukacie Państwo ciekawej oferty tych kabin to zapraszam na http://www.sanitbuy.pl/radaway,115-pdc-1
[/url]
[/url]
sanitbuy łazienki w internecie
Ja posiadam w domu zarówno kabinę jak i wannę firmy Aquaform. Zarówno jedno jak i drugie sprawują się bez zarzutów. A produkty tej firmy wybrałam dlatego, że najlepiej pasowały do wnętrza pod względem wymiarów i stylu. A i ceny były bardzo przystępne.
Witam! Pisałem już o tej firmie, ale powtórzę. Bardzo chwalę sobie współpracę z Glass House przy ulicy Wodnej. Moja żona i dzieci są bardzo zadowoleni 
-
koperek7745
- Aktywny

Mi się dobrze korzysta z brodzika Schedpol który mamy już od jakiegoś czasu. Po pierwszy jest bezpieczny, nie ma obaw, że się noga pośliźnie. Jak moi rodzice byli u nas niedawno w odwiedziny to szczególnie mówili, że widzą różnicę. Oni już młodzi nie są, trudno im się poruszać, a z tego brodzika to jak sami mówią korzystało im się rewelacyjnie. Na stronie schedpol.pl jest w szczegółach rozpisana technologia stabilsound, którą tutaj używają przy produkcji wyposażenia.