Czerwona umywalka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Czerwona umywalka
Ta czerwona umywalka to kwintesencja nowoczesności i stylu. Czerwona umywalka >>
Redakcja
-
Glass Design
- Początkujący

Czerwona umywalka
Może być również w kolorze białym, czarnym, srebrnym i złotym.
Więcej informacji;
www.swietlik.home.pl
Więcej informacji;
www.swietlik.home.pl
Re: Czerwona umywalka
umywalka w kwiatki - to by było coś!
-
Glass Design
- Początkujący

z motywem kwiatowym już gdzieś widziałem, trzeba by poszukać. Z tym że to był tylko motyw kwiatu w jednym kolorze, a jak kwiaty to różna kolorystyka.
Kolorowe umywalki mogą być ze szkła Murano;

Ale ceny.....
Kolorowe umywalki mogą być ze szkła Murano;

Ale ceny.....
-
GlazuraStrzelin
- Zaawansowany

Teraz dostaniesz wszystko,nawet umywalki z wzorem kwiatowym. Wystarczy tylko podać cenę i masz gotowe. Przyznam,ze bardzo mi się spodobał ten wzór,ile kosztuje?
Czerwona umywalka - proszę bardzo!
Ta czerwona też ładna, ale dla mnie kwintesencja elegancji jest złota. jak ta np. Złota umywalka
Strasznie mi się podobają takie nablatowe, nowoczesne umywalki, szczególnie czarne albo takie marmurkowe. Niestety mój mąż mówi, że to wygląda jak bidet 
Fototapety na zamówienie
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
-
LazienkiABC
- Zainteresowany

Przed zakupem kolorowej umywalki, należy się porządnie zastanowić czy poza ładnym wyglądem będzie ona dobra w utrzymaniu. Biała - klasyczna - jest jednym z lepszych wyborów, tak jak czarna najgorszym, gdyż widać każdą zaschniętą kroplę wody. Motyw kwiatowy jest dość ciekawy i bardzo popularny, w połączeniu z odpowiednim wystrojem pomieszczenia może dac ciekawy efekt.
-
Glazurnik_Rotberg
- Zainteresowany

- Kontakt:
W projektach zawsze wszystko wygląda pięknie i błyszczy. Masz rację, kolorowa armatura najprawdopodobniej wymaga systematycznego czyszczenia.
To racja,ale przecież wszystko wymaga odpowiedniej pielęgnacji oraz czyszczenia,bez tego ani rusz. Na białych kolorach najbardziej widać wszystkie zabrudzenia,myślę ze z czerwonym jest o wiele prościej.
Jak dla mnie umywalka to tylko w kolorze białym 
Jakoś nie mogę się przekonać do innych kolorów niż standardowe... Jak tu czyścić czerwoną umywalkę?