Nie możesz wybrać lamp? My Ci pomożemy !!
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Mezoko_com
- Aktywny

Re: Nie możesz wybrać lamp? My Ci pomożemy !!
Jeżeli chodzi o wybór oświetlenia,to zapraszam także do nas www.Mezoko.com chętnie pomoge oraz doradzę w każdym przypadku.
-
ledomaniak
- Początkujący

Zapraszam też na stronę:
rawen.pl
rawen.pl
-
CiekaweLampy
Każdy poleca swoja sprawdzoną stronę,więc ja tylko napisze ze teraz u nas są fajne rabaty na systemy oświetleniowe,warto się z tym zapoznać. Również chętnie pomogę podczas problemów z wyborem.
-
Mezoko_com
- Aktywny

No bez wątpienia masz rację, podczas wyboru oświetlenia,lamp- należy zwrócić uwagę na cały szereg czynników,w tym także kolorystyke ścian. Niezbędne i zarazem kluczowe jest dobranie odpowiendiej mocy świetlówek.
Ja polecam stronkę domilo.pl jeśli chodzi o asortyment i jakość/cena sklep jest naprawdę super, kupiłem nie tylko lampy, ale i kilka innych artykułów do domu: ręczniki łazienkowe, patelnie ceramiczne,kosze na śmieci
polecam i pozdrawiam
polecam i pozdrawiam
Oświetlenie, które prezentujemy charakteryzuje się dużą oryginalnością. Posiadamy żyrandole, lampy sufitowe, ozdobne lampy stojące, lampki nocne i biurkowe w dużej gamie różnorodnych wzorów i kolorów. Można nimi oświetlić salony,sypialnie,łazienki, przedpokoje, kuchnie oraz inne pomieszczenia mieszkalne
-
Mezoko_com
- Aktywny

Teraz warto szukać także w innych sklepach internetowych gdzie mamy szereg promocji. Na naszej stronie Mezoko.com znajdziecie atrakcyjne rabaty dla forumowiczów,serdecznie zapraszam.
-
LuxControl
- Zainteresowany

Dzięki za przydatne linki,na pewno kilka osób będących na forum z nich skorzysta. Gdyby ktoś miał problem z samym system oświetlenia bądź nie był pewny co do jego barwy- pomożemy,wykonamy niezbędne pomiary.
-
namat-lampy
- Początkujący

- Kontakt:
Ja mogę polecić lampy firmy Namat. Zapraszam na stronę https://www.polskielampy.com gdzie znajdą państwo lampy stojące, kinkety, żyrandole, abażury, lampki nocne
Ostatnio zmieniony 12 gru 2018, 18:56 przez namat-lampy, łącznie zmieniany 2 razy.
Polecam także www.MyLed.com.pl znajdziecie u nas szeroki wybór akcesoriów oświetleniowych w atrakcyjnych cenach.