jeszcze raz dzięki!!!!!!
miłego dnia:)
PROSZĘ O KOSZTORYS BUDOWY DOMU "BLISKI"-WARIANT1-
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: PROSZĘ O KOSZTORYS BUDOWY DOMU "BLISKI"-WARIA
Wysłałem do Pani na priv informację ale sprawdziłem, że nie została wysłana tylko zapisana w "do wysłania" mimo, że pierwotnie po wysłaniu wiadomości system odpowiedział, że wiadomość została do Pani wysłana. Proszę o adres mailowy na priv.monikap. pisze:WITAM,JAKI BĘDZIE KOSZT BUDOWY DOMU WG.TEGO PROJEKTU(KOLEJNE ETAPY...CZYLI STAN SUROWY OTWARTY,ZAMKNIĘTY,INSTALACJE ITD....).PROSZĘ O PODPOWIEDZ JAKICH MATERIAŁÓW UŻYĆ BY BYŁO TANIEJ A DOBRZE,NA DACHU NA POCZĄTEK WYSTARCZY PAPA,BEZ ELEWACJI.... http://projekty.muratordom.pl/projekt_b ... 92,1,0.htm
MAMY BARDZO OGRANICZONY BUDŻET,A CHCEMY SPEŁNIĆ MARZENIA,NIE MUSIMY MIEĆ ODRAZU DWÓCH ŁAZIENEK....DACHÓWKI ITP.CZY MAMY SZANSĘ WPROWADZIĆ SIĘ ZA 200000ZŁ?
BARDZO PROSZĘ O RADY...
To się nie zdarza ale są wyjątki. Tanio szybko i solidnie.
-
IWB
najtaniej będzie jak sama zaczniesz budować. Nikomu nie będziesz płacić wszystkie roboty, pieniądze będziesz miała dla siebie i nikt ci ich nie zabierze.... trwają rozbiórki domów więc popytaj może ktoś ma cegłówki do sprzedania używane ale sprawne transport przecież masz więc jaki problem.

kolejny cwaniaczek się odezwał!pewnie ustawiony przez tatusia,bo sam przecież dwie lewe rączki do pracy!takie dobre rady zachowaj dla kogoś na swoim poziomie!!!! 
monika:)
-
IWB
bo jak się nie ma miedzi to się na d.... siedzi, udaj się do biura kosztorysowego to się dowiesz ile cię kosztuje budowa lub będzie kosztować ... odezwij się za 2 lata jak zaczną kwiatki wychodzić i zaczniesz na taniochę narzekać 
a tak poza tym i tak cię nie stać na moją pracę
a tak poza tym i tak cię nie stać na moją pracę
i dobrze!przynajmniej nie będę mieć do czynienia z dupkiem! szukaj bogatych frajerów dorobkiewiczu nieskalany pracą!
monika:)