Blachodachówka
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Re: Blachodachówka
Witam. Budującym albo szukającym pokrycia dachowego w radomiu i okolicach mogę pomóc w doborze materiałów. Na dach polecam wspomniane wczesniej blachy z posypką ceramiczną, ewentualnie RUUKKI, SSAB, ThyssenKrupp.
Jeżeli ktoś potrzebuje dobrej ceny niech pisze na pw. Mogę dosłać zdjęcia.
Pozdrawiam.
Jeżeli ktoś potrzebuje dobrej ceny niech pisze na pw. Mogę dosłać zdjęcia.
Pozdrawiam.
-
pinio18_2006
- Początkujący

a co sadzicie o Blachodachówka aluminiowa??? niby 40lat gwarancji, na allegro znalazłem za 36zł m2
-
pinio18_2006
- Początkujący

widzę nic się tu nie dzieje na forum. pozdrawiam
http://www.pol-service.eu/
zapraszamy, profesionalne podejście do sprawy, darmowa wycena, świadczymy również usługi związane z montażem oraz transportem blachodachówki oraz obróbek,
biuro Nowy Targ
ul. Długa 44
tel. 182612967
zapraszamy

zapraszamy, profesionalne podejście do sprawy, darmowa wycena, świadczymy również usługi związane z montażem oraz transportem blachodachówki oraz obróbek,
biuro Nowy Targ
ul. Długa 44
tel. 182612967
zapraszamy

-
dachy radom
- Początkujący

- Kontakt:
Szukających ekipy dekarskiej i/lub firmy handlowej w Radomiu i okolicach, zapraszam do darmowej, internetowej wyszukiwarki: http://dach.radom.pl
Powiem tak, szukałam jakiś konkretnych informacji, rzetelnego porównania, co jest lepsze i czy ta blachodachówka to faktycznie takie zło konieczne... jak ktoś chce porównać to polecam http://www.pomieszkajmy.pl/dylemat-inwe ... -dachowka/ mnie pomogło, wybrałam dachówkę 
- marcinradom
- Superużytkownik

- Kontakt:
dobra blacha wcale nie jest zła.
-
Strefa Inżyniera
- Początkujący

- Kontakt:
Trzeba przyznać, że to robi wrażenie - smutne. Ciekawe gdzie nastąpił błąd albo na czym polega różnica w produkcji, że pojawiają się takie wady.
Występuje u nas Plannja szwedzka i amerykańska. Amerykańska jest dużo tańsza. czy idzie za tym gorsza jakość?
al11
Jaka blachodachówka pasowałaby do prostego piętrowego domu?
co radzilibyście wytrzymałego na wiatry, zaśnieżenia, na wiele lat bez remontu?
Długość po krawędzi 14,4m, w górę chyba 7,4m, kąt nachylenia dachu 30 stopni?

Długość po krawędzi 14,4m, w górę chyba 7,4m, kąt nachylenia dachu 30 stopni?

może teraz

a myśleliście moze o dachówce? to jest rozwiązanie które nie wymaga później żadnej eksploatacja przez długie lata 
u niektorych producentow mozna zaopatrzec sie kompleksowo w rozne akcesoria razem do dachu i wtedy nie bedzie problemu z wyborem bo tak jak teraz sie zastanawiacie to moze sie okazac pozniej ze trzeba sztukowac albo robic jakies druciarstwo
Pewnie fenixooo jak pokrycie to tylko dachówka. Ja mam z Braasa i jestem b. zadowolony