Zamierzam kupić blacho dachówkę TchyssenKrupp Pladur lub TchyssenKrupp Ice-cristał czy warto inwestować w te blacho dachówkę?? Dodam że ma to być blacha na nowo postawiony budynek mieszkalny. Może polecicie coś innego?? Jeszcze proszę fachowców o napisanie ile mikronów ma zwykły tchyssen krupp a ile ICE??? Podoba mi się tez taka kropkowana blacho dachówka tylko nie wiem co to za model i firma produkuje może ktoś wie??
TchyssenKrupp a moze cos innego?? prosze o pomoc
Moderator: Redakcja e-dach.pl
TchyssenKrupp a moze cos innego?? prosze o pomoc
Witam. Jestem tutaj nowy wiec proszę o wyrozumiałość jeżeli coś nie tak 
Zamierzam kupić blacho dachówkę TchyssenKrupp Pladur lub TchyssenKrupp Ice-cristał czy warto inwestować w te blacho dachówkę?? Dodam że ma to być blacha na nowo postawiony budynek mieszkalny. Może polecicie coś innego?? Jeszcze proszę fachowców o napisanie ile mikronów ma zwykły tchyssen krupp a ile ICE??? Podoba mi się tez taka kropkowana blacho dachówka tylko nie wiem co to za model i firma produkuje może ktoś wie??
-
ecodach
Re: TchyssenKrupp a moze cos innego?? prosze o pomoc
Tchyssenkrupp MAT strukturalny 35 mikronów .
Jak to produkt niemiecki czyli dobry
Jak to produkt niemiecki czyli dobry
Re: TchyssenKrupp a moze cos innego?? prosze o pomoc
aha to chyba kupie Ice Cristal. na 20 lat gwarancja.