Przesledzilem niniejszy temat i powiem Ci, ze wszystko zalezy od metrazu oraz stylu w jakim planujesz wykonczyc dom/mieszkanie. Sam pomysl jest efektowny, dodoatkowo wnetrze zyskuje ``optycznie`` na przestronnosci. Jesli jestes fanem nowoczesnych rozwiazan moze powinienes pomyslec o drzwiach przesuwnych?Wybierajac odpowiedni system mozesz ukryc lub wyeksponowac listwe prowadzaca, modyfikowac kolor, etc. Moj znajomy spod Krakowa zdecydowal sie na takie rozwiazanie korzystajac z uslug firmy Glass House. Szybki kontakt, fachowa pomoc przy dokonywaniu wyboru, a na koncu sprawna ekipa ktora przyjechala i zamontowala wszystko doslownie w ciagu kilku godzin.
Poszperaj w necie co do zdjec i funkcjonalnosci, mam nadzieje ze moj post poogl choc troche.
Kuchnia + salon
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kuchnia + salon
tanie kuchnie i całkiem fajnie wyglądają: http://new.sofik.pl/index.php?cPath=298 ... fc6f29b3ba
- paniKomandor
- Zainteresowany

Również proponuję rozdzielenie kuchni i salonu za pomocą drzwi przesuwnych. Jednak zdecydowanie proponuję drzwi podwieszane, które opierają się tylko na jednej szynie - górnej. Dzięki temu przy drzwiach otwartych zyskujemy efekt jednolitej podłogi. Optycznie są one również lżejsze.
Wybierając zwróć uwagę na jakość elementów, oraz czy firma daje i w jakich warunkach gwarancję na produkt.
Wybierając zwróć uwagę na jakość elementów, oraz czy firma daje i w jakich warunkach gwarancję na produkt.
Fantastyczne zegary- eleganckie dodatki do Twojego domu...

Uploaded with ImageShack.us

myślę, że fajny pomysł dekoracyjny
a tu stronka do zdjęć www.cg-24.pl