Mieszkanie w stylu nowoczesnym
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Nowoczesny styl w urządzaniu mieszkania to pojęcie bardzo szerokie ? obejmuje wiele możliwości aranżacji, wzorów i form. Mieszkanie w stylu nowoczesnym >>
Redakcja
-
przemasboss
- Zainteresowany

wirtualny spacer
robi wrażenie. Niektóre są wykończone właśnie w nowoczesnym stylu.
Ja osobiście wolałbym kupić niewykończone i urządzić je po swojemu chociaż z drugiej strony po co zaprzątać sobie głowę jeszcze meblami:)
Ja osobiście wolałbym kupić niewykończone i urządzić je po swojemu chociaż z drugiej strony po co zaprzątać sobie głowę jeszcze meblami:)
- spiderwoman
- Aktywny

Re: Mieszkanie w stylu nowoczesnym
najlepsze moim zdaniem są połączenia styku klasycznego i nowoczesnego
coś takiego znalazłam w ofercie Irtal-pol przepiękne włoskie meble, eleganckie i nie staromodne 
dom cały w remoncie to nie problem!
mi się marzy taki nowoczesny styl w całym mieszkaniu...mam jednak pytanie, ponieważ sam budżet też nieco mnie ogranicza, co zrobić z grzejnikiem? mam taki - http://www.therm.pl/product,843,627193.html, więc w sumie jest dość nowoczesny, ale nie wiem, czy go czymś zasłaniać, czy zostawić taki? zwłaszcza że chcę mieć białe ściany, więc w sumie nieźle by się z nimi zlewał. ktoś coś poradzi?
Moi zdaniem, jeśli Tobie nie przeszkadza, to nie ma co kombinować i bawić się w zasłanianie. Akurat grzejniki SBSu są solidne, nie wyglądają jak chińszyczna, więc ja bym nic nie ruszała.
Lenka33
Dla mnie nowoczesne wnętrze powinno mieć coś oryginalnego, np. obicia poduszek i zasłon z tego samego materiału, sami możemy sobie to zaprojektować Miniroom pl
Nowoczesny styl kojarzy mi się z surowym, chłodnym pięknem. Jestem estetką, więc takie aranżacje idealnie wpasowują się w moje upodobania. Kiedy urządzałam salon, inspiracji poszukiwałam w sklepie Le Pukka (najnowszy katalog jest dostępny na stronie http://www.lepukka.pl/). Polecam, każdy znajdzie tam coś dla siebie.