WITAM SERDECZNIE
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
WITAM SERDECZNIE
SZOKU
Re: WITAM SERDECZNIE
Zadzwoń do Inspektora Nadzoru Budowlanego w Nysie. Telefon +48 77 40 85 220, 21, 22 Odpowie wyczerpująco
Będziesz w SZOKU!
Nie po to izolujemy, by robić centralne
WITAM:-))DZIĘKUJĘ ZA RADĘ:-))BYŁAM JUŻ TAM,TO CZEGO SIĘ DOWIEDZIAŁAM BYŁO:-))SZOKUJĄCE:-))ALE MIMO WSZYSTKO TO ZA MAŁO,TO DOŚĆ ZAWIŁY PROBLEM.POZDRAWIAM SERDECZNIE:-))
SZOKU
MAM JESZCZE PYTANIE
)A CO GROZI MI:-((ZROBIŁAM GAFĘ I JESTEM TAK JAKBY INWESTOREM,A MIANOWICIE POŻYCZYŁAM DOŚĆ SPORĄ SUMĘ PIENIĘDZY NA TĄ SAMOWOLKĘ NIE SPRAWDZAJĄC WCZEŚNIEJ DOKUMENTÓW,ACZKOLWIEK PYTAŁAM SIĘ KILKA RAZY O POZWOLENIA.POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ:-))
SZOKU
Czy Pani jest inwestorem? Jeżeli nie, to żądać od tego kogoś zwrotu pieniędzy i po sprawie. Problemy będzie miała ta osoba, a nie Pani.
NIE,NIE JESTEM,CHYBA NA SWOJE SZCZĘŚCIE:-))ALE JAK TA SAMOWOLKA ZOSTANIE ZGŁOSZONA DO NADZORU TO BOJĘ SIĘ,ŻE ZOSTANĘ POSĄDZONA O WSPÓŁUDZIAŁ:-((WŁAŚCICIEL I INWESTOR POWIE,ŻE JA TEŻ BRAŁAM UDZIAŁ W TYM PRZEDSIĘWZIĘCIU I MNIE .....CO MI GROZI?WPAKOWAŁAM W TO MIESZKANIE DUUUUŻO KASY,A WŚCIEKNĘ SIĘ JAK JESZCZE TERAZ BĘDĘ MUSIAŁA ZAPŁACIĆ ZA CUDZĄ GŁUPOTĘ
SZOKU
Myślę, że w tym temacie więcej informacji znalazłaby Pani na jakimś forum prawnym. Proszę na zapas się nie martwić.
-
IWB
nie martw się NATANEK stawia drewutnie bez pozwolenia i PINB nic nie może zrobić.
a wybudował już osiedle na nie swojej posesji
polskie prawo - nie znajomość szkodzi a znajomość jest zbyt zawiła i posiada pełno kruczków
więc bez obaw i na spokojnie podejdź do problemu
a wybudował już osiedle na nie swojej posesji
polskie prawo - nie znajomość szkodzi a znajomość jest zbyt zawiła i posiada pełno kruczków
więc bez obaw i na spokojnie podejdź do problemu