terakota
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ernestino_88
- Początkujący

terakota
Witam,mam problem,a mianowicie,robiłem remont kuchni,i w czwartek wylewałem posadzke,i po 2 dniach czyli w sobote zaczeli mi układac terakote na posadzce,i gdzie nie gdzie sie rozjechały płytki,chciał bym sie zapytac czy to mozxe byc spowodowane tym ze za wczesnie zaczeli układac terakote?pozdrawiam
ernest
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

Re: terakota
Podaj szczegóły,ile dokładnie czasu minęło od chwili położenia terakoty? Kto Ci to układał? Jeżeli profesjonalna firma,to masz prawo reklamować.
-
ernestino_88
- Początkujący

mineło jakies 36godz,nie własnie ukłądał mi prywatnie facet;/,i wyglada tak szczerze mowiac to nie za bardzo;/
ernest
-
Glazurnik_Rotberg
- Zainteresowany

- Kontakt:
Nie podałeś informacji dotyczących wylewki. 2-3 dni z pewnością to za mało by materiał, podłoże się zespoiło. Czy wykonawca sprawdzał gotowość podłogi przed rozpoczęciem prac? Standardowo czas wylewki z cementu to 2-3 tygodnie.
Witam serdecznie,
Firma COR specjalizuje się w sprzedaży i wykonawstwie podłóg drewnianych z drewna krajowego i egzotycznego. Zapraszam Państwa do odwiedzenia naszej strony internetowej www.cor.com.pl
oraz www.facebook.com/SalonCOR a przede wszystkim odwiedzenia naszego Salonu Firmowego który znajduje się w Białymstoku, ul. Wł. Wysockiego 94 . Uzyskają u nas Państwo fachową poradę odnośnie podłóg drewnianych, tarasów, schodów oraz drzwi . Jesteśmy partnerem handlowym wielu znanych marek między innymi Sika czy Parkiet Hajnówka. Zachęcamy do współpracy wykonawców, architektów, projektantów i handlowców.
Pozdrawiam
Firma COR specjalizuje się w sprzedaży i wykonawstwie podłóg drewnianych z drewna krajowego i egzotycznego. Zapraszam Państwa do odwiedzenia naszej strony internetowej www.cor.com.pl
oraz www.facebook.com/SalonCOR a przede wszystkim odwiedzenia naszego Salonu Firmowego który znajduje się w Białymstoku, ul. Wł. Wysockiego 94 . Uzyskają u nas Państwo fachową poradę odnośnie podłóg drewnianych, tarasów, schodów oraz drzwi . Jesteśmy partnerem handlowym wielu znanych marek między innymi Sika czy Parkiet Hajnówka. Zachęcamy do współpracy wykonawców, architektów, projektantów i handlowców.
Pozdrawiam
-
HaleyHickle
- Początkujący

Dokładnie, za wcześnie położyli terakotę. Plasterki gleby pozostawia się do wyschnięcia na 3-4 dni, w zależności od temperatury otoczenia, i mogą wysychać szybko lub wolno. Może dlatego wszędzie odpadają cegły.ernestino_88 pisze:Witam,mam problem,a mianowicie,robiłem remont kuchni,i w czwartek wylewałem posadzke,i po 2 dniach czyli w sobote zaczeli mi układac terakote na posadzce,i gdzie nie gdzie sie rozjechały płytki,geometry dash litechciał bym sie zapytac czy to mozxe byc spowodowane tym ze za wczesnie zaczeli układac terakote?pozdrawiam