Wyspa kuchenna
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Wyspa kuchenna
Posiadanie wyspy kuchennej w domu ma wiele zalet pod warunkiem, że mamy dostateczną ilość miejsca. Wyspa kuchenna >>
Redakcja
-
mallwin
Wyspa kuchenna
Jeśli kiedykolwiek moja kuchnia będzie miała ku temu warunki, zdecydowanie będę chciała zamiast tradycyjnej kuchni wyspę.
-
Bellezza_pl1
- Początkujący

Re: Wyspa kuchenna
Kuchnia moich marzeń to własnie kuchnia z wyspą. Bardzo mi się podobają takie rozwiązania. Z jednej strony lada z krzesłami, a z drugiej blat i kuchenka, bądź płytka. Ale takie kuchnie są do zrobienia chyba tylko w domu, w mieszkaniu chyba nie było by miejsca, bo jak wiadomo kuchnie w blokach nie są za duże;/
Re: Wyspa kuchenna
Na wyspę w kuchni trzeba mieć naprawdę dużo miejsca. Również chciałbym mieć coś takiego w kuchni ponieważ jest bardzo praktyczna. Może kiedyś 
niegdyś się zastanawiałam czy nie zrobić sobie wyspy w kuchni, mam całkiem duże wnętrze więc byłoby to dobre rozwiązanie, ale jakoś tak mój pomysł nie przetrwał próby czasu. Teraz ma jasne wnętrze, szukam jakiegoś koloru, aby ożywić kunie, może niebieskie krzesła jakieś, mam troche rzeczy ze sklepu Dajar, ciekawe akcesoria,a le jeszcze dodatkowo kolor na meblach by mi się przydał.
Wykończenia wnętrz to nie tylko pasja, ale też zawód... 
-
Małgorzata Krzysiak
- Zainteresowany