Okleina na szybę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Okleina na szybę
Od dłuższego czasu bezskutecznie szukamy takiej sprytnej okleiny, która zamieni zwykłą szybę w mleczne szkło... widzieliśmy takie cuda w którymś programie telewizyjnym, ale w żadnym sklepie nie udało nam się tego znaleźć. Może wiecie gdzie coś takiego można dostać?
Nie widziałem nigdy w markecie, ale ja ogólnie mam słaby wzrok tam zawsze, gubię się pośród tych wielkich półek.maki pisze:Markety budowlane OBI albo Praktiker jeden z nich na 100 %, kupowałem ale nie pamiętam,w którym. Różne wzory
Re: Okleina na szybę
W obi są z pewnością tylko czy właśnie o takie Ci chodzi? bo to jest zwykła naklejka na szybkę tzn nie trzyma się sama szyby, jest trochę problem z bulkami, które mogą się pojawić w trakcie przykładania tego do szyby. Efekt jest fajny, ale z pewnością nie jest to mleczna szybka z połyskiem.
dekoracja domu
dekoracja salonu
dekoracja salonu
-
Bellezza_pl1
- Początkujący

nie wiem gdzie tego szukać, ale widziałam podobne cudo u moich teściów. Z tym, że oni moją taką okleinę ,która tworzy na szybie coś w rodzaju witraża. Oni akurat mają takie jakby plastry miodu w różnych kolorach. Fajnie to wygląda, a mają to w oknach w łazienkach. Sprytne i tanie rozwiązanie.
-
bobbudowniczy11
- Początkujący

na pewno OBI