Sklep internetowy z asortymentem do kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
frantacerny
- Początkujący

Sklep internetowy z asortymentem do kuchni
Jak w temacie, szukam sklep internetowy na którym znajdę asortyment do kuchni - baterie, płytki itp.
Możecie coś polecić.
Możecie coś polecić.
Re: Sklep internetowy z asortymentem do kuchni
Polecam Ci adres: www planetadom.pl - mają duży i różnorodny asortyment, przedział cenowy całkiem spory. Niedawno remontowałem dom i skorzystałem z ich produktów. Dostawa była bardzo szybko. Warto zajrzeć.
renomel28
Jeśli to jeszcze aktualne to zapraszam do nas. Płytek nie mamy ale baterie i zlewozmywaki w bardzo szerokim zakresie.
Fototapety na zamówienie
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
jak dla mnie, najlepszy sklep, i mają dodatkową fajną funkcję dla tych co juz mają sklepy internetowe,
czy to dobra opcja?
podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepu internetowego Oscommerce i innych, z hurtownią internetową MebleNet.pl (zakładka 'Integracja sklepu z hurtownią').
Bez dodatkowych nakładów finansowych można stać się nabywcą oprogramowania, bezinteresownie wspomagajacego domowy budżet, jak dla mnie to godny polecenia pomysl.
czy to dobra opcja?
podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepu internetowego Oscommerce i innych, z hurtownią internetową MebleNet.pl (zakładka 'Integracja sklepu z hurtownią').
Bez dodatkowych nakładów finansowych można stać się nabywcą oprogramowania, bezinteresownie wspomagajacego domowy budżet, jak dla mnie to godny polecenia pomysl.
-
MagiaPlytek
- Zainteresowany

Jeżeli juz kupować asortyment do kuchni,to oczywiście tylko w dobrym i sprawdzonym sklepie internetowym. Dlatego też jeśli ktoś z Was szuka płytek do kuchni,to polecam zajrzeć do nas MagiaPlytek.pl wybór jest bardzo szeroki.
Ciekawe produkty ma również firma Tanake. Wprawdzie zajmują się przede wszystkim wyposażaniem barów czy restauracji, ale również mają sklep internetowy, w którym sprzedają różnego rodzaju akcesoria gastronomiczne i kuchenne.
Na stronie www.horeca.pl jest zbiór firm zajmujących się wyposażeniem restauracji.
Można sobie przejrzeć oferty i zdecydować się na określoną firmę
Można sobie przejrzeć oferty i zdecydować się na określoną firmę