Jaki jest koszt położenia 1m2 fototapety strukturalnej.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jaki jest koszt położenia 1m2 fototapety strukturalnej.
Interesuje mnie koszt położenia strukturalnej fototapety na ścianie, wymiary 2,5 x 3,5 . Dziękuję za pomoc
.
Re: Jaki jest koszt położenia 1m2 fototapety strukturalnej.
Witaj
Koszt druku na lateksowym papierze strukturalnym zaczyna się od 95 zł za m2 ale wszystko zależy od jakości materiału. Polecam firmę www.minddesign.pl, można u nich wydrukować w zasadzie na dowolnym materiale, doradzą i profesjonalnie wykleją na ścianie.
Koszt druku na lateksowym papierze strukturalnym zaczyna się od 95 zł za m2 ale wszystko zależy od jakości materiału. Polecam firmę www.minddesign.pl, można u nich wydrukować w zasadzie na dowolnym materiale, doradzą i profesjonalnie wykleją na ścianie.
Witaj
Chciałem się dowiedzieć o robociznę położenia fototapety a nie druk, nie wiem czy zle sformułowałem pytanie ?
A to już kwestia indywidualnego dogadania się z fachowcem, raczej nie jest to drogie bo samo położenie tapety nie trwa długo... z tego co słyszę od klientów to z reguły fachowcy kleją fototapety przy okazji jakiegoś remontu i wtedy po prostu doliczają sobie godziny pracy.
Fototapety na zamówienie
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
Kliknij i uwolnij swoją fantazję!
-
Mezoko_com
- Aktywny

Dokładnie jak powyżej,nikt nie poda ceny za robociznę, musisz indywidualnie dogadać się z fachowcem. jedyne co można podać to cenę za druk,te masz jak na tacy.
Zauważcie że to ja jestem wykonawcą a nie inwestorem. Skąd taka pewność że nikt mi nie powie ile za metr robocizny, nie wydaje mi się żebym rozmawiał z osobą która się na tym zna, gdybyś choć raz tapetował to byś o tym wiedział, pewnie że można się dogadać przy okazji po całościowym remoncie ale bywa tak że jest sama tapeta i jest jej sporo lub na cennik, tak że ,proszę o osoby, które coś wiedzą a nie się domyślają czytając wcześniejsze wypowiedzi