Problem z młotowiertarką Makita HR2470
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Problem z młotowiertarką Makita HR2470
W mojej młotowiertarce jest obrotowy przełącznik trybu pracy. Przekręciłem go za mocno w prawo i coś w środku spadło. Mimo kręcenia nim, nie zmienia się tryb pracy.
Link do zdjęcia przełącznika: http://imageshack.us/f/546/obraz334p.jpg/
Rozebrałem ją żeby naprawić i nie mogę jej złożyć tak, aby przełącznik działał prawidłowo.
Robię remont domu, a bez młotowiertarki się nie obejdzie. Proszę o pomoc.
Link do zdjęcia przełącznika: http://imageshack.us/f/546/obraz334p.jpg/
Rozebrałem ją żeby naprawić i nie mogę jej złożyć tak, aby przełącznik działał prawidłowo.
Robię remont domu, a bez młotowiertarki się nie obejdzie. Proszę o pomoc.
Re: Problem z młotowiertarką Makita HR2470
potrzebujesz pomocy manualnej a nie opisu czegoś czego nie widać
Nie mylą się tylko Ci którzy nic nie robią.
Powiem wiecej potrzebujesz - serwisu.
Liste punktów serwisowych znajdziesz na google
-------
Dowiedz się więcej
Planujesz remont - odwiedz nas koniecznie
Liste punktów serwisowych znajdziesz na google
-------
Dowiedz się więcej
Planujesz remont - odwiedz nas koniecznie
Bo to makita. dziadostwo i tyle. Miałem odkurzacz 440 z makity- ścierwo z drogimi workami i urwanym uchwytem.
Wiercenie w żelbecie robiłem 2-26 dre równolegle z makitą 2470. Makita 30% mniej dziur i cała zgrzana, non stop problemy. Ogólnie makita to tylko wkrętarki ma podobno dobre chociaż znajomy również miał kłopot z uchwytem szybkozaciskowym. Nie polecam Makity, są zdecydowanie lepsze firmy w podobnych cenach. Szanowana firma nie sprzedaje swojego towaru w marketach budowlanych!!!!
Wiercenie w żelbecie robiłem 2-26 dre równolegle z makitą 2470. Makita 30% mniej dziur i cała zgrzana, non stop problemy. Ogólnie makita to tylko wkrętarki ma podobno dobre chociaż znajomy również miał kłopot z uchwytem szybkozaciskowym. Nie polecam Makity, są zdecydowanie lepsze firmy w podobnych cenach. Szanowana firma nie sprzedaje swojego towaru w marketach budowlanych!!!!
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

Jeżeli chodzi o narzędzia firmy Makita to nie podzielam tej opinii. Firma solidna i godna zaufania, wiem bo mamy ich sprzęt w swojej ofercie.
A co ma posiadanie w ofercie makity do jej solidności. Niezłe brednie.
To,że Makita ogólnie rzecz biorąc jest dobrą firma i ja mogę to potwierdzić. W przypadku problemu autora, kłania się serwis i nic wiecej.