Industrialny wystrój wnętrz

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Industrialny wystrój wnętrz, częściej możemy spotkać w loftach, niż mieszkaniu w bloku albo domu, Industrialny wystrój wnętrz >>
Redakcja

palinka
Początkujący
Początkujący

Post autor: palinka »

Piękne zdjęcia! Moim zdaniem niezwykle ważne jest dopasowanie tapicerek i tkanin, które wcale nie muszą być takie same, żeby do siebie pasować :)

biedra
Początkujący
Początkujący

Re: Industrialny wystrój wnętrz

Post autor: biedra »

Popieram jeśli chodzi o dopasowanie kolorystyczne.
Fajnym pomysłem są pilsy w oknach= zamiast rolet lub firanek.
Duży wybór wzorów, kolorów i rodzajów. Jeśli masz np słoneczney salon to polecam tzw duoplisy( podójny materiał) . Ja mieszkam w bloku i nie miałem dużo kasy ani chęci upinania firanek, zasłonek a tradycyjne rolety jakoś nie podobają mi się. Przypadkowo trafiłem przy zakupie drzwi wewnętrznych do Intrer Domu ul. Czwartaków i gdzie bardzo profesjonalnie i cierpliwie poinformowano mnie o możliwościach jakie mogę zastosować do swojego dużego 3 skrzydłowego okna.. Polecam
biedra

Brigitt
Początkujący
Początkujący

Re: Industrialny wystrój wnętrz

Post autor: Brigitt »

Witam serdecznie!
Poszukuję starych lapm industrialnych.. Może Państwo znają kogoś, kto dysponuje takimi lampami i che je sprzedac oczywiscie za godziwa ale i rozsądną cenę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”