Jaki kolor ścian do sypialni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaki kolor ścian do sypialni?
No ja widziałam w aranżacjach nawet całą sypialnię czarną, w katalogu mardom decor właśnie, i tylko biały sufit otoczony sztukaterią. Wygladało super, nie powiem, ale czy to pomoże na światła? Chyba raczej musicie zainwestować w rolety zewnętrzne.
to zależy od mebli, dodatków, gustu.
ja mam jasny beż, taki krem bardziej - wygląda przepięknie z ciemną podłogą.
to zależy od mebli, dodatków, gustu.
ja mam jasny beż, taki krem bardziej - wygląda przepięknie z ciemną podłogą.
HEJ
Urządzam sobie sypialnie i tez zastanawiam się nad doborem kolorów. Myslę o meblach w ciemnym kolorze (dokładnie ciemny brąz), do tego panele również w ciemnym brązie (choc inny odcien, tak by razem się to nie gryzło). Jeżeli chodzi o kolor ścian do tego to bardzo mi się podoba fuksja np na ścianie za łóżkiem i którejś bocznej a 2 pozostałe np beż żeby trochę to wszystko rozjaśnić?? Co myślicie o takim połączeniu? Czy może zrobić na trzech ścianach fuksje i jednej beż, lub jakies inne kolory?? Proszę o pomoc 
HEJ
Urządzam sobie sypialnie i tez zastanawiam się nad doborem kolorów. Myslę o meblach w ciemnym kolorze (dokładnie ciemny brąz), do tego panele również w ciemnym brązie (choc inny odcien, tak by razem się to nie gryzło). Jeżeli chodzi o kolor ścian do tego to bardzo mi się podoba fuksja np na ścianie za łóżkiem i którejś bocznej a 2 pozostałe np beż żeby trochę to wszystko rozjaśnić?? Co myślicie o takim połączeniu? Czy może zrobić na trzech ścianach fuksje i jednej beż, lub jakies inne kolory?? Proszę o pomoc 
Jedna ściana w fuksji, pozostałe jasny delikatny fiolet. Do tego dąb smolisty na podłogę i jakieś ciemne meble. Albo druga opcja - na podłogę dąb tytan, ściany jak wcześniej i białe meble plus jeden mebel ciemnobrązowy.
Super
to już jeden problem z głowy
teraz pozostaja jeszcze drobne szczegóły, dodatki itp, nad czym muszę jeszcze pomyśleć 
A i pozostane chyba przy opcji pierwszej z ciemnymi meblami, takie w moim stylu 
Ja też lubię ciemne meble
Ale ostatnio mam jazdę na sztukatedię mardomu i tylko kombinuję, jakby tu remont pokojów przyspieszyć i ją u siebie założyć 
-
LazienkiABC
- Zainteresowany

Ja sypialnie mam w kolorze czerwonym. Ciemnym, stonowanym, nie bije po oczach. Pokój jest tak zaciemniony, aby i w dzień można było tam wypocząć. Uwielbiam to pomieszczenie.
A mi się marzy złota sypialnia
ogólnie podoba mi się styl glamour i coraz częściej myśle nad takimi meblami jak szezlong czy łóżko z baldachimem 
wygrzebałam ostatnio to cudo i prawie sie zakochałam http://www.pomieszkajmy.pl/zaproszenie- ... -sypialni/
co myślicie o takiej aranżacji?
:
wygrzebałam ostatnio to cudo i prawie sie zakochałam http://www.pomieszkajmy.pl/zaproszenie- ... -sypialni/
co myślicie o takiej aranżacji?
mi sie genialnie spi w lososiowo udekorowanym i pomalowanym pokoiku. polecam tez jakies kadzidelka przed snem:)
-
instalacjepiaseczno
- Początkujący

- Kontakt:
Najlepiej taki, który będzie Ci się podobał. To sprawi, że z przyjemnością będziesz zasypiać i budzić się