Wystrój pokoju dla dziecka
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Urządzanie pokoju dziecięcego to zadanie przynoszące radość i spełnienie szczególnie gdy robimy to dla swojego dziecka. Wystrój pokoju dla dziecka >>
Redakcja
Re: Wystrój pokoju dla dziecka
Witam,
mi ostatnio znajoma poleciła sklep LuluDecor z pościelą, narzutami i dekoracjami do pokoju dziecięcego. Wspaniałe rzeczy, zawsze można coś dobrać przy aranżacji sypialni dla swojego malucha
mi ostatnio znajoma poleciła sklep LuluDecor z pościelą, narzutami i dekoracjami do pokoju dziecięcego. Wspaniałe rzeczy, zawsze można coś dobrać przy aranżacji sypialni dla swojego malucha
Ja ostatnio widziałam śliczne ręcznie robione misie w sklepie internetowym, niestety nie pamiętam nazwy, ale moim zdaniem takie misie stanowią ciekawy dodatek i nie są takie oklepane i typowo dziecinne, w sumie to mogą być nawet do pokoju dla dorosłych. I na ściany znalazłam też bardzo fajne obrazki w sklepie int. lepunya, tez takie "inne", ale zależy kto co lubi, nam się przejadły już te słodkości i szukamy właśnie takich oryginalnych dodatków dlatego jakby ktoś miał jeszcze jakieś sprawdzone sklepy to niech się podzieli adresami, może jakieś mebelki ciekawe ? 
Wbrew pozorom meble dla dziecka to trudny zakup
Ja zwracam uwagę na to, by wszystko ładnie się komponowało. Moja pociecha ma już 7 lat, także wręcz sama zażądała wymiany mebli
Mogę Ci polecić stronę: www.mebledladziecka.com.pl Sama dokonałam tak zakupu, także wszystko sprawdzone
A mebelki mają cudne. Sama zaznaczyłaś, że cena nie gra roli, więc gwarantuję, że coś bez problemu wybierzesz.
BOB-BUDOWNICZY
-
Bellezza_pl1
- Początkujący

jest tyle możliwości na urządzenie pokoju dziecięcego, że czasami trudno się na coś zdecydować. Na podłodze mięciutka i ciepła wykładzina, taka z dłuższym włosiem, bo wiadomo, że najlepsze zabawy są na podłodze. Ściany w jakiś fajnym kolorze np fiolet. Ciemniejszy od dołu do połowy ściany potem kolorowy pasek oddzielający i od paska w górę jaśniejszy fiolet i na to jakieś naklejki np z ulubionymi postaciami dziecka. No i do tego najważniejsze mebelki, dobrane odpowiednio pod płeć, wiek i zainteresowania dziecka.
Polecam styl marynistyczny, zwłaszcza dla pokoju chłopca www.nautix.pl
-
Mezoko_com
- Aktywny

Chyba generalnie ważne jest to,aby pokój dla dziecka nie był zbyt ciemny i ponury,więc warto postawić na jasne barwy. Poza tym wybór mebli to także kwestia gustu i budżetu- im mamy wiecej,tym większy wybór.
Wybór mebli do pokoju dziecięcego jest ogromny. Myślę, że najlepiej wybrać meble drewniane, tak żeby nie trzeba było szybko ich wymieniać. Zobaczcie sobie do sklepu twojemeble.pl, wybór jest bardzo duży i znajdzie takie meble, które będą odpowiadały jego gustom i upodobaniom.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
P.C.
P.C.