Najmodniejsze płytki łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Przemek
Re: Najmodniejsze płytki łazienkowe
o gustach sie nie dyskutuje, jednemu będzie sie podobać innemu nie .
Jeśli chodzi o płytki łazienkowe to w tym roku dobre wzięcie mają wszelakiego rodzaju mozaiki. Ja osobiście gdybym miał u siebie remont przeprowadzać to na pewno mozaika była by brana pierwsza pod uwagę.
POZDRAWIAM: KRAN.TYCHY.PL
-
topmozaiki
- Początkujący

- Kontakt:
Bardzo ciekawy blog na temat nowości w branży.
To racja,każdy z nas ma inny gust,więc inaczej urządzi swoją łazienkę. Pamiętajmy aby dobrać kolor płytek do koloru ścian,tak aby całość nie prezentowała się zbyt ciemno.
Jasiu11 pisze:Właśnie kończę urządzanie mieszkania i na przedpokój wybrałem włoski gres Stardust , naprawdę rewelacja- robi wrażenie na wszystkich, płytki mienią się pięknym brokatem. Warto zobaczyć w sklepie jak będziecie szukali płytek
Swietna płytka , mam tylko wątpliwość co do utrzymania jej w czystości , napisz coś więcej na ten temat . Pozdrawiam
Ja w łazience mam panele dekoracyjne trawertyn z plastivanu. Nie martwię się o ich wygląd, nie boję się, że odpadną. Wyglądem przypominają piaskowe kamienie, więc moja łazienka wygląda estetycznie i elegancko. Polecam ze względów estetycznych, ekonomicznych i ekologicznych.
-
Kinga Blue
- Początkujący

Ja mam łazienkę w marmurze i powiem że odjazdowo wygląda i bez porównania łazienka w kamieniu Rosso Alicante z łazienką ze zwykłymi płytkami 
Pozdrawiam
chyba coraz modniejsze czarno biale zestawienia, nie sadzicie?
Przeglądam różne aranżacje łazienki i w sumie wszystkie firmy mają podobny design. Ja posiadam małą łazienkę i nie wiem jakie kolory płytek dobrać żeby ta łazienka nie wyglądała jak pieczara ale nie chce też jakiś białych. Ma ktoś jakieś namiary na takie aranżacje bo na stronach producentów to łazienki większe od salonów są.
-
Agnieszka E
- Zainteresowany

- Kontakt:
nie warto rzucać się na najnowsze trendy, bo mogą wyjść z mody tak samo szybko jak przyszły...
-
malina1000
- Zainteresowany

na pewno warto szukać płytek danego producenta, o którym wiadomo że nadąża za trendami
np. na lazienkaplus są zgromadzeni ci najpopularniejsi i można sobie przeglądać je jednocześnie i wybrac najlepsze 
Wodospad przyjemności:)
Z tym lustrem to różnie bywa, zależy od pomieszczenia, bo czasami jak jest małe pomieszczenie to nie wygląda dobrze.
-
readmylipss
- lubie spamować
PŁYTKI TO JUŻ PRZEŻYTEK !
Teraz na rynku są panele szklane do łazienek oraz kuchni, które świetnie utrzymać w czystości!
Teraz na rynku są panele szklane do łazienek oraz kuchni, które świetnie utrzymać w czystości!
-
PiotrNiski
- Zaawansowany