Szprosy w oknach

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Szprosy w oknach

Post autor: Redakcja »

Szprosy istnieją tak długo, jak i najstarsze okna. Nazwa ma niemiecką etymologię i oznacza szczeblinę lub szczebel. Szprosy w oknach >>
Redakcja

KURAŚ
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Szprosy w oknach

Post autor: KURAŚ »

Witam
Od pewnego czasu wykonuję szprosy okienne do okien z PCW idealne do okien pasywnych.
Więcej na www.szprosyokienne.pl
Grzegorz Kogut

Przemek

Post autor: Przemek »

Szprosy to chyba pozostałość z poprzedniej epoki

xfinlandia

Re: Szprosy w oknach

Post autor: xfinlandia »

Ale ta epoka jest ciągle żywa. Popatrz się po budowach - pewnie ok20% domów ma szprosy..
Na mojej firmowej witrynie prowadzę podstronę o szprosach - jest od dawna najwyżej w wyszukiwarkach, ale że wolę nowoczesność to.. sprzedaję szprosy może w 5% domów...

ZamknieteDrzwi
lubie spamować

Re: Szprosy w oknach

Post autor: ZamknieteDrzwi »

Zgadza się szprosy istnieją jeszcze w wielu polskich domach, mało tego niektóry wciąż trudnią się ich sprzedażą, co widać czytajac wątki w tym temacie:)

www.ZamknieteDrzwi.pl

markno
Początkujący
Początkujący

Post autor: markno »

ja wolę nowoczesność, jeśli to jest nowoczesność http://pinterest.com/pin/317433473705466006/ ale mi się podoba. Tylko gości trzeba ostrzegać, że jest szyba :)

mazaczek88
Początkujący
Początkujący

Post autor: mazaczek88 »

eee,ładne są:) odkąd je zobaczyłam to zapragnęlam - mam u siebie takie naklejane http://styleline.pl/oferta/dodatki/szprosy/
Nadaja charakteru domowi!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”