BLACHARKA IZOLACJI TERMICZNYCH

Hałas w mieszkaniu czy domu może znacząco obniżyć komfort mieszkania. Straty ciepła przekładają się na rachunki za ogrzewanie. Co zrobić, żeby dom był cichy i ciepły? Jak odciąć się od hałasu i płacić mniej za ogrzewanie? Porady znajdziesz tutaj.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

releaser
Początkujący
Początkujący

BLACHARKA IZOLACJI TERMICZNYCH

Post autor: releaser »

Witam wszystkich.

jestem tu nowy, jesli temat umiescilem w zlym miejscu to prosze o korekte..

Mam kilka pytan n/t BLACHARKI IZOLACJI TERMICZNYCH - szukalem w i-necie ale bez rezultatu...

chcialbym aby ktos z panstwa w kilku/kilkunastu podpunktach naswietlil mi na czym moze polegac owy zawod gdyz za jakis miesiac bede przyjety do takiej wlasnie pracy a moje doswiadczenie z tym zwiazane to jedynie praca w Anglii w podobnej dziedzinie z tym ze wiem ze tam caly ten proces calkiem inaczej wyglada. Bylbym wdzieczny o jakies chocby podstawowe info na ten temat/ewentualnie jakies linki albo tak jak napisalem wyjasnienie mi w kilku podpunktach czego moga ode mnie oczekiwac a wtedy ja juz sam bede sie staral na znalezienie gdzie indziej info na ten temat.

Wiem ze temat troche ogolny ale majac rodzine i dzieci trzeba lapac sie wszystkiego, znajomy obiecal mi prace ale zaznaczyl ze bedzie wymagal ode mnie pewnych umiejetnosci dlatego chcialem chcoc poczytac/poogladac cos na ten temat..

Bede niezmiernie wdzieczny, z gory panstwu dziekuje

ps: pracowalem w podobnym fachu, domniemam ze moje obowiazki bede poleg na obrobce blachy na specjalnych glilotynach itd, do tego domyslam sie ze dochodzi formowanie - moge sie jednak mylic wiec prosze o kilka uwag za ktore bede bardzo wdzieczny

pozdrawiam

Mateusz K.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Izolacje termiczne i akustyczne”