Meble kuchenne jakie ?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
1986annalisa
- Początkujący

- Kontakt:
Re: meble kuchenne jakie ?
Meble kuchenne?
Jak robiłam swoją kuchnię, to robiła ją w takim darmowym onlien'owym programie vinci i brałam meble z tamtąd, możesz zobaczyć ich asortyment. Generalnie fajny program, choć w budowie, ale może do dziś już zrobili jakieś ulepszenia. Moim zdaniem to fajna opcja, bo wymyślam meble i mam ich pewną wizualizację dzięki czemu mam pewność, że wszystko do wszystkiego pasuje.
Pozdrawiam!!
Jak robiłam swoją kuchnię, to robiła ją w takim darmowym onlien'owym programie vinci i brałam meble z tamtąd, możesz zobaczyć ich asortyment. Generalnie fajny program, choć w budowie, ale może do dziś już zrobili jakieś ulepszenia. Moim zdaniem to fajna opcja, bo wymyślam meble i mam ich pewną wizualizację dzięki czemu mam pewność, że wszystko do wszystkiego pasuje.
Pozdrawiam!!
-
unikat-meble
- Początkujący

- Kontakt:
Masz dość powielanych po tysiąckroć, tworzonych hurtowo mebli sklepowych? Irytuje Cię gdy okazuje się, że sąsiad ma w swoim salonie taki sam stół lub komodę? Nad wyraz cenisz sobie nie tylko jakość, ale również oryginalność produktu? Świetnie trafiłeś! Tu znajdziesz meble swoich marzeń piękne i wyjątkowe, bo stworzone specjalnie dla Ciebie.
Witam,
polecam meble ze sklepu internetowego hitmeble. Meble w przystępnych cenach, nadają wnętrzu nowoczesny wygląd. Swoje kupiłam w ich sklepie stacjonarnym w Poznaniu i jestem z nich zadowolona.
polecam meble ze sklepu internetowego hitmeble. Meble w przystępnych cenach, nadają wnętrzu nowoczesny wygląd. Swoje kupiłam w ich sklepie stacjonarnym w Poznaniu i jestem z nich zadowolona.
-
bodziu
Wybór mebli kuchennych jest strasznie trudny.
W sklepie M3 - Tutaj masz ogromną kolekcję wyposażenia kuchennego. Musicie posiedzieć i zebrać wszystko do kupy. Tak będzie optymalnie
W sklepie M3 - Tutaj masz ogromną kolekcję wyposażenia kuchennego. Musicie posiedzieć i zebrać wszystko do kupy. Tak będzie optymalnie
-
bodziu
Wybór mebli kuchennych jest strasznie trudny.
Podaję ci link - m3.pl/meble/meble-kuchenne/ Tutaj masz ogromną kolekcję wyposażenia kuchennego. Musicie posiedzieć i zebrać wszystko do kupy. Tak będzie optymalnie
Podaję ci link - m3.pl/meble/meble-kuchenne/ Tutaj masz ogromną kolekcję wyposażenia kuchennego. Musicie posiedzieć i zebrać wszystko do kupy. Tak będzie optymalnie
Myślę podobnie - najlepiej jest wiedzieć mniej więcej, co się chce pod względem stylu, kolorystyki i funkcjonalności mebla i iść do stolarza. Jeżeli jest zdolny i ma dobre maszyny - zrobi każdy mebel.

jest dokładnie tak, jak pisze Super łazienki w poście z 19:30 - meble musimy dobrać baaaardzo indywidualnie i muszą być przede wszystkim funkcjonalne! zresztą sama się z tym problemem borykałam 3 miesiące temu, więc znam ten ból - już nie miałam siły na meble patrzeć.
ostateczne stanęło na meblach firmy Torus z Gliwic - meble bardzo dobre jakościowo, my mamy je z okuciami Blum i z blatami wykonanymi z granitu - bardzo ładnie to wygląda moim skromnym zdaniem.
oczywiście wszystko (piekarnik, mikrofalówka, płyta, zmywarka) w zabudowie, indywidualny projekt. minęły 3 miesiące, meble wyglądają tak samo świetnie, jak na początku.
Ja swoje meble kuchenne zrobiłam na zamówienie. Nie chciałam czegoś szablonowego. Miałam kilka swoich pomysłów i zwróciłam się do firmy która zajmuje się projektowaniem i wykonaniem. Pomogli mi wybrać materiały i kolory. Wszystko od A do Z. Jestem bardzo zadowolona z efektów
Polecam 
Solaris87 - także jestem zainteresowany meblami kuchennymi tej firmy. ty jesteś z ich roboty zadowolona? czy solidnie zabudowane są sprzęty (nic nie trzeszczy przy otwieraniu, nie wysuwa się itd.)? jak ma się kwestia montażu? jaki stosunek jakości do ceny??
ja jestem zadowolona bardzo - i nie, sprzęty nie trzeszczą pod zabudową, wszystko jest tak, jak powinno być. z montażem nie miałam żadnych problemów, zero użerania się z panami montującymi meble - nie dość, że bardzo mili, to jeszcze wszystko solidnie zamontowali. i wszystko w terminie.
no to chyba na coś takiego polowałem od dawna. po prostu bardzo chcę, żeby ta kuchnia jakoś fajnie i z klasą wyglądała, a nie jak u wszystkich. no i żeby wytrzymała kilka ładnych lat bez konieczności zmiany. dzięki za informacje, w tygodniu się do nich przejadę.
możesz mi jeszcze napisać, na co zwracać uwagę przy wyborze mebli kuchennych? rozumiesz, mieszkam sam, jestem facetem, więc mam nikłe pojęcie o tym.
możesz mi jeszcze napisać, na co zwracać uwagę przy wyborze mebli kuchennych? rozumiesz, mieszkam sam, jestem facetem, więc mam nikłe pojęcie o tym.
jak będziesz gadał z projektantami mebli w Torusie to powiedz im o wszystkich swoich wymaganiach - na pewno musisz wziąć pod uwagę to, czy często gotujesz, jaki sprzęt najczęściej eksploatujesz, jakie sprzęty potrzebujesz w ogóle i tak dalej. na pewno ci pomogą we wszystkim. 
dzięki za rady, na pewno tak zrobię - raczej rzadko gotuję, więc sprzęty nie muszą być jakieś zaawansowane.
za to mikrofalówka musi jak najbardziej być na widoku.
dzięki jeszcze raz, na pewno podjadę tam i wszystko ustalę, bo z tego co piszesz myślę, że będę zadowolony.
-
andrewmadendrew2
- Początkujący

meble kuchenne jakie ?
Trochę odświeżę temat.
Co myślicie o kuchniach scavolini? Słyszałem, że są naprawdę fajne, ale sam się za bardzo nie znam i szukam różnych opinii.
Jestem z Wrocławia i z tego co wiem to jest tutaj jedno studia z tymi meblami. Był ktoś? Coś może powiedzieć?
Będę wdzięczny.
pozdro
Co myślicie o kuchniach scavolini? Słyszałem, że są naprawdę fajne, ale sam się za bardzo nie znam i szukam różnych opinii.
Jestem z Wrocławia i z tego co wiem to jest tutaj jedno studia z tymi meblami. Był ktoś? Coś może powiedzieć?
Będę wdzięczny.
pozdro
Z tego co wiem mają bardzo fajną ofertę. Zarówno w meblach nowoczesnych jak i tych klasycznych. Podobno ceny niestety są dosyć wysokie