chodnik i ścieżka w ogrodzie - jak wam się podoba?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: chodnik i ścieżka w ogrodzie - jak wam się podoba?
No piękny! To w Twoim ogrodzie? Co to za materiał?
Mnie ostatnio najbardziej do wykończenia ścieżek podobają się obrzeża ogrodowe geoborder. Zamówiłem trochę z ww..geoproduct.pl na próbę, żeby sprawdzić jak się sprawdzają i rzeczywiście są świetne. Elastyczne, trwałe i dobrze wyglądają.
ładny masz ten chodnik w ogrodzie. Ja się zastanawiam czy nie zrobić sobie chodnika we własnym zakresie. Po prostu postawić krawężniki i w środku alb kupić taką formę do robienia kostki albo kupić okrągłe krążki imitujące drewno i położyć to na gruncie a wolne przestrzenie obok tego wysypać kamieniem.
Mnie się osobiście bardzo podoba, stylowy, to taki kawałek "prywatnej" drogi, coś superowego 
U mnie w ogrodzie - płyty tarasowe Planta. Duże płyty, mnie połączone ze sobą.
-
postebal89
- Początkujący

- Kontakt:
Bardzo ładna ścieżka, u nas jest taka najzwyklejsza z płyt co kilkadziesiąt cm i pewnie na wiosnę trzeba będzie pomyśleć o czymś ładniejszym 
A to nie jest formowany beton ??? Ja u siebei mam Kamień Ogrodowy poukładany na mniejsze wyspy. Tak jak proponował pozbruk 
Dla mnie super, ta symetria bardzo ładnie się prezentuje.
Bardzo ładna rzecz. Ja jednak wolę na przykład wykorzystać w ogrodzie jakieś eleganckie kruszywa, np. takie: http://www.topaz-kruszywa.pl/index-1.html wtedy to się wszystko ładnie dopełnia.
urodzony optymista
Kruszywa ?? Wtedy będzie tylko wszędzie go pełno. No chyba, żeby wyznaczyć miejsce ścieżki i przy wyborze Kamienia Ogrodowgo z Pozbruk wysypać go wokół nich. Ale wcześniej warto wyznaczyć obszar na jakim ma się znajdować najlepiej jakimiś krawężnikami z drewna na przykład 
Wygląda bardzo ładnie. Teraz niewiele osób się decyduje na ścieżkę w ogrodzie, a moim zdaniem to dodaje niezwykłego uroku 
Mi się podoba kostka naturyt. Przypomina mi to właśnie takie starodarwne, wielkomiejskie bruki, wyślizgane, świecące po deszczu. Taka kostka w ogóle nie wygląda, jakby była robiona przez człowieka i to jest w niej świetne. Grubość 6cm w zasadzie na ścieżki jest idealna, grubszej kostki nie potrzeba.
W dużych ogrodach wygląda to przepięknie. Można się poczuć jak w parku 
- Michał Szymczak
- Początkujący

- Kontakt:
Moja Klientka zrobiła ścieżkę z kratki trawnikowej, którą zasypała kamieniami. Co prawda na zdjęciach jeszcze nie ma trawki, która nada całości super efekt, ale może komuś spodoba się pomysł