Farba do malowania dachu Conseal Tu
Moderator: Redakcja e-dach.pl
Farba do malowania dachu Conseal Tu
Polecamy Norweską farbę do malowania dachu dla fachowców jak i amatorów.Akrylowa gruntoemalia jednej z najlepszych na swiecie firm produkujących farby antykorozyjne dekoracyjne,firmy Jotun.Skontaktuj się z nami a udzielimy wszelkiej pomocy.

Re: Farba do malowania dachu Conseal Tu
Podczas urlopu w Egipcie widziałem reklamy Jotuna, w Polsce jeszcze nie. Jak się z Państwem skontaktować ? Jesteście autoryzowanym dystrybutorem ?
Tel.058 7610 144 Marcin Bieńkowski,na dole strony po wciśnięciu www powinno przekierować na naszą stronę przedsprzedażową www.farbanadachy.manifo.com.
Co do reklam w Egipcie to nic dziwnego, Jotun posiada bardzo rozbudowaną sieć swoich punktów w tamtym rejonie świata,zwłaszcza w temacie farb dekoracyjnych.
Jesteśmy dystrybutorem farb antykorozyjnych Jotuna.Z firmą Jotun związani jesteśmy od 1994r.
Zapraszamy do kontaktu z nami.
Co do reklam w Egipcie to nic dziwnego, Jotun posiada bardzo rozbudowaną sieć swoich punktów w tamtym rejonie świata,zwłaszcza w temacie farb dekoracyjnych.
Jesteśmy dystrybutorem farb antykorozyjnych Jotuna.Z firmą Jotun związani jesteśmy od 1994r.
Zapraszamy do kontaktu z nami.
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

Szczerze mówiąc to nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z tą farbą,nie używałem jej więc czekam na opinie ze strony użytkowników. Co o niej sądzicie?
-
wojciech1719
- Początkujący

Witam.
Potrzebuję pomocy. Mam do pomalowania dach, chciałbym zrobić to sam jednak nie wiem jak sie do tego fachowo zabrać. Dach nie posiada wiele ognisk rdzy. Czy mogę liczyć na pomoc i poradę jak zabrać się za malowanie od samego początku. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Potrzebuję pomocy. Mam do pomalowania dach, chciałbym zrobić to sam jednak nie wiem jak sie do tego fachowo zabrać. Dach nie posiada wiele ognisk rdzy. Czy mogę liczyć na pomoc i poradę jak zabrać się za malowanie od samego początku. Z góry dziękuję i pozdrawiam
wojciech
- Olicon Delta
- rekomendowany doradca
- Kontakt:
Proszę o zadanie tego pytania tutaj
http://www.forumbudowlane.pl/vt/35454/0 ... conseal-tu
http://www.forumbudowlane.pl/vt/35454/0 ... conseal-tu
-
1001narzedzi
- Zaawansowany

Jeżeli możesz to wstaw zdjęcie dachu,wtedy łatwiej będzie cokolwiek doradzić. Poza tym powyżej masz już odnośnik do podobnego tematu wiec sprawdź to.
-
czysty dach
- Początkujący

- Kontakt:
www.czystydach.pl wszystko o renowacji pokryć dachowych! W zakładce sklep znajdą Państwo również certyfikowane i nanotechnologiczne farby podkłady i środki do czyszczenia dachów od Duńskiego producenta, na których od lat z powodzeniem pracujemy.
Jeśli chodzi o blacho dachówkę stosuje się podkład który powoduje że farba się "nie odparza" oraz zapobiega korozji.
Poniżej w naszym profilu znajdują się zdjęcia z naszych prac, zapraszamy również na naszą stronę internetową czystydach.pl

Jeśli chodzi o blacho dachówkę stosuje się podkład który powoduje że farba się "nie odparza" oraz zapobiega korozji.
Poniżej w naszym profilu znajdują się zdjęcia z naszych prac, zapraszamy również na naszą stronę internetową czystydach.pl

~CZYSTY DACH TO NASZ FACH!!~