Udraznianie rur kanalizacyjnych
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
z krosna
Udraznianie rur kanalizacyjnych
Czy sa jakies specjalne srodki udrazniajace rury kanalizacyjne??MOze mozecie cos polecic.
-
T. Brzęczkowski
-
J.Sudra
BIOPREPARATY
Polecam biopreparat Bio7 Kanalizacje ,któru w sposób bezinwazyjny udrażnia kanalizacje. Niskie koszty zakupu, bez specjalistycznych ekip, i nie niszczy rur. Proszę obejrzeć rury i uszczelki po kilkukrotnym użyciu ,,krecika".
BIOPREPARATY - Udrażnianie rur kanalizacyjnych
A ja mogę polecić biopreparaty marki BIO9. Bezpieczne dla układu kanalizacji, a przy tym budujące pożyteczną dla człowieka florę bakteryjną. Aktualnie trwa promocja, więc jeszcze można kupić naprawdę dobry produkt za niewielkie pieniądze.
Re: Udraznianie rur kanalizacyjnych
Rafał macie tam biopreparaty do udrażniania rur kanalizacyjnych????? Po co piszesz bez sensu?
Jurek - co prawda post napisałeś kilka miesięcy temu ale czy zależy nam by w ściekach była:
Jurek - co prawda post napisałeś kilka miesięcy temu ale czy zależy nam by w ściekach była:
pożyteczną dla człowieka florę bakteryjną
Kilka myślę sprawdzonych sposobów znajdziecie w tekście i komentarzach ze strony http://www.klikmapa.pl/jak-udroznic-rury.html 
Preparat typu kret i gorąca woda. Od lat stosuje i nie rozumiem dlaczego inni mają jakiś z tym problem. Czasami tzw. kreta aplikuję dwukrotnie bo czasami raz nie wystarczy.