Ruszam na wiosnę

Przystępując do budowy, marzymy o idealnym domu. Niestety realia często są inne, a błędy budowlane są zmorą wielu inwestorów. Poradź się jak uniknąć błędów, na co zwrócić uwagę i co zrobić, żeby Twój dom rzeczywiście był idealny.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

duszmen69
Początkujący
Początkujący

Ruszam na wiosnę

Post autor: duszmen69 »

Witajcie.

Na wiosnę ruszam z budową, mam już wszystkie pozwolenia i papiery. Zgromadziłem też trochę materiału. Moje pytanie jednak dotyczy drewna na więżbę dachową. Czy jak teraz zamówię i potnę to czy się to nie wypaczy do wiosny?

giv
Aktywny
Aktywny

Post autor: giv »

weszystko zaleze w jakich warunkach bedziesz skladowal drewno.
sezonowane drewno (tak jak dawniej) bylo jest i bedzie njlepsze. poznaj zasady suszenia drewna a dach bedziesz mial najlepszy w okolicy a moze nawet na swiecie :)
coś sie wymyśli!!

Awatar użytkownika
wartownik
Aktywny
Aktywny

Post autor: wartownik »

giv pisze:weszystko zaleze w jakich warunkach bedziesz skladowal drewno.
sezonowane drewno (tak jak dawniej) bylo jest i bedzie njlepsze. poznaj zasady suszenia drewna a dach bedziesz mial najlepszy w okolicy a moze nawet na swiecie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
mmarcin
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mmarcin »

giv pisze:weszystko zaleze w jakich warunkach bedziesz skladowal drewno.
wszystko sie zgadza ale drewna juz niema takiego jak dawniej. teraz tną to co mają niepatrzą na wiek drzewa.ale trzeba byc optymistą i nienazekac :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Błędy budowlane”