Gdzie kupić strop kanałowy żerań o rozpiętości 7,60 - 8m?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Gdzie kupić strop kanałowy żerań o rozpiętości 7,60 - 8m?
Szukam takiego stropu najlepiej na Lubelszczyźnie lub okolicach. Wiem, że firma Konbet z Poznania ma takie stropy ale transport we własnym zakresie... niestety (wychodzi ponad 4tys za samo dowiezienie)
-
SGL
Re: Gdzie kupić strop kanałowy żerań o rozpiętości 7,60 - 8m
A ile powinno kosztować wg Ciebie przewiezienie 8 m długości płyt kanałowych (ile szt ?) z wytwórni na plac budowy??? 5 dyszek?frykas pisze:Wiem, że firma Konbet z Poznania ma takie stropy ale transport we własnym zakresie... niestety (wychodzi ponad 4tys za samo dowiezienie)
szukam firmy w pobliżu a nie 600km ode mnie, te 4tys to sobie policzyłem z cen z netu ale wydaje mi się, że przy takim dystansie i stropem ok 120m to wyjdzie 2x tyle albo i więcej...
SGL!!! Pomogłeś jak chol......
Lubelszczyzna nie obfituje w "Żeranie". W Chełmie jest jedna firma, ale nie pamiętam nazwy.
Stosunkowo blisko jest jeszcze Fabryka Domów w Bogucinie (dawne Radomskie).
Lublin odpuścił sobie, nawet FaElBud już nie robi Żerani, a po Prefabetonie to już nawet śladu nie ma.
Koniecznie musi być żerań, bo przy tej rozpiętości to mogę mieć dla Ciebie propozycję stropu gęstożebrowego na belkach strunobetonowych.
Jakby co to pisz na PW.
Pozdrawiam
Lubelszczyzna nie obfituje w "Żeranie". W Chełmie jest jedna firma, ale nie pamiętam nazwy.
Stosunkowo blisko jest jeszcze Fabryka Domów w Bogucinie (dawne Radomskie).
Lublin odpuścił sobie, nawet FaElBud już nie robi Żerani, a po Prefabetonie to już nawet śladu nie ma.
Koniecznie musi być żerań, bo przy tej rozpiętości to mogę mieć dla Ciebie propozycję stropu gęstożebrowego na belkach strunobetonowych.
Jakby co to pisz na PW.
Pozdrawiam
folia kubełkowa... czemu nie
robota będzie za parę lat...
i nie ma czegoś takiego jak 99% izolacji
robota będzie za parę lat...
i nie ma czegoś takiego jak 99% izolacji