Sypialnia a garderoba i łazienka.
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Sypialnia a garderoba i łazienka.
To nie jest żadna nowość, już ładnych kilka lat temu tak robiono, choć w dalszym ciągu najpopularniejszy jest tradycyjny układ. Wydaje mi się, że to przede wszystkim bardzo praktyczna sprawa i dlatego stało się to tak bardzo popularne. Na zachodzie budowano już w ten sposób kilkadziesiąt lat temu. Przede wszystkim wiąże się to z oszczędnością miejsca, nie trzeba budować kilku łazienek żeby każdy miał do nich swobodny dostęp, wystarczy jedna między dwoma pokojami. Bardzo praktyczne to jest.
nie wiem czy to dobry pomysł żeby było wejście z pokoju do garderoby i też z łazienki, może lepiej z samej łazienki a garderobę zrobić zamkniętą albo wstawić tam okrągłe okno 
-
galeriaindeco
- Początkujący

- Kontakt:
ja zrobilam super garderobe z czesci pokoju bo zawsze chcialm mniec garderobe ale nie mam warunkow bo mnieszkam w bloku i poszlam do firmy ktora sie specjalizuje w uslugach na wymiar jest to firma galaria indeco w gdansku maja 2 punkty etc gdansk i centrum handlowe oliwa ( I pietro leroy merlin ) To ich projektant mi to wymyslil bo naprwde bylo u mnie cieszko ze wzglu na blok .
galeriaindeco
-
beata_pigwa
- Początkujący

Mi też zawsze się marzyła taka łazienka przy pokoju 
Niestety w moim mieszkaniu nie bardzo mam na to możliwości. Za mało miejsca
Jak będziesz szukać jakiś dodatkowych elementów, -bellemaison.pl/]dekoracje albo inne fajne rzeczy do łazienki, to daj znać na prv
Niestety w moim mieszkaniu nie bardzo mam na to możliwości. Za mało miejsca
Jak będziesz szukać jakiś dodatkowych elementów, -bellemaison.pl/]dekoracje albo inne fajne rzeczy do łazienki, to daj znać na prv
-
prospektinwestycje
- Zaawansowany

- Kontakt:
Łazienki z dwoma wejściami kojarzy mi się z hotelowymi znanymi z filmów. 5 sypialni i tylko jedna łazienka? ile tam jest m2? i ile faktycznie będzie osób tam spać?
- paniKomandor
- Zainteresowany