Firma budowlana

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

margo66
1 - ostrzeżenie!

Firma budowlana

Post autor: margo66 »

Polecam firmę SENDOM. Wcześniej dałam ten post chyba w złym miejscu. Firmę polecam jako solidnego wykonawcę domów drewnianych, które są niedrogie i pięknie się prezentują, a przede wszystkim są trwałe. Pozdrawiam !

SGL

Re: Firma budowlana

Post autor: SGL »

Obrzydliwie chamska i prymitywna reklama...

Aż 4ry posty na forum i w każdym reklama firmy udając "zadowolonego" klienta... żenada.

margo66
1 - ostrzeżenie!

Re: Firma budowlana

Post autor: margo66 »

rozumiem, że na forum akceptowane są jedynie posty szkalujące wykonawców i wskazujące oszustów? a co z pozytywnymi opiniami? ot, taka polska smutna rzeczywistość... liczba postów wynika tak jak napisałam, pewnie z mojej pomyłki. Życzę każdemu tak dobrych doświadczeń z firmą budowlaną, jak z SENDOMEM. ale rozumiem, że łatwiej napisać, iż pozytywna opinia jest reklamą, niż w to uwierzyć...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”