OSTRZEŻENIE ; FIRMA MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
GOŚĆ
OSTRZEŻENIE ; FIRMA MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI
OSTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMY MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI ; NISTETY SKORZYSTAŁEM Z USŁUG TEJ FIRMY I JEST GORZEJ NIŻ ŹLE ; ODRADZAM WSZYSTKIM ; JAKOŚĆ OKIEN I USŁUGI FATALNA ; O ZAŁATWIANIU REKLAMACJI LEPIEJ NIE WSPOMINAĆ ; KOSZTUJE TO BARDZO DUŻO ZDROWIA , ZACHODU I NERWÓW A EFEKTÓW NIE WIDAĆ
Re: OSTRZEŻENIE ; FIRMA MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI
witam firma montplast jest tylko w łodzi gdyz za duzo fuszerek porobili w Kazimierzu teraz szykuja sie do otwarcia punktu w poddebicach.maja rownierz stolarnie gdzie wymagania pracownicze dotyczace stanu urzadzen do produkcji mebli sa ignorowane a tacy pracownicy odrazu dostaja wymowienia z pracy.Trzeba ostrzec jakos spoleczenstwo przed ta firma prowadzona przez Tomasza Śmietanskiego i jego ojca.Meble tej firmy nie spełniaja zadnych standartow a klijeci sa nabijani w butelke i oszukiwani dobra jakoscia.GOŚĆ pisze:OSTRZEGAM PRZED KORZYSTANIEM Z USŁUG FIRMY MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI ; NISTETY SKORZYSTAŁEM Z USŁUG TEJ FIRMY I JEST GORZEJ NIŻ ŹLE ; ODRADZAM WSZYSTKIM ; JAKOŚĆ OKIEN I USŁUGI FATALNA ; O ZAŁATWIANIU REKLAMACJI LEPIEJ NIE WSPOMINAĆ ; KOSZTUJE TO BARDZO DUŻO ZDROWIA , ZACHODU I NERWÓW A EFEKTÓW NIE WIDAĆ
Re: OSTRZEŻENIE ; FIRMA MONTPLAST Z KAZIMIERZA / ŁODZI
Z uwagi na to że , miałem do czynienia z ta firma , ostrzegam wszystkich klientów - szkoda waszych nerwów , meble to syf , żadnej jakości , bo nie ma sprzętu , nie ma fachowców , zatrudniaja na czarno , daja zarobic po 1800 pln , oszukuja na jakości , ideologia firmy to mało dac duzo brać
Jeśli ten portal nie usunie tej jakości to Wam pokaże jedwabista robote firmy MONT-PLAST

Cezary Matuszewski