Proszę o opinię - Aquaform
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Proszę o opinię - Aquaform
Witam, temat jest dosyć pilny, bo chodzi o promocję terminową. Mianowicie Aquaform ma w promocji meble do łazienki - 3 modele - Ancona, Malaga i Amila. Czy ktoś miał do czynienia z tymi sprzętami i może mi coś na ten temat powiedzieć? Warto czy odradzacie?
Re: Proszę o opinię - Aquaform
A dodam jeszcze że interesuje mnie też wanna ww. producenta - Arcline. Może nie jest to górnolotny model, ale w kregu mojego zainteresowania. Dajcie proszę znać jak wasze doswiadczenia.
-
Andzinkowska
- Początkujący

Ja osobiście mam wannę tej firmy model SIMI i jestem z niej zadowolona. Co do szafek nie wiem, ale polecam Ci sklep internetowy w którym ja kupowałam wszystkie niezbędniki do łazienki między innymi właśnie tą wannę - może będą mieli jeszcze lepszą cenę tych zestawów - naprawdę są konkurencyjni cenowo .
-www.santex.waw.pl/sklep/index.php
Jeżeli nie mają tego w swojej ofercie - wystarczy napisać maila z konkretnymi modelami na pewno znajdą.
-www.santex.waw.pl/sklep/index.php
Jeżeli nie mają tego w swojej ofercie - wystarczy napisać maila z konkretnymi modelami na pewno znajdą.
I się stało się. Mam już meble i wannę. Skłoniła mnie do tego m.in. promocja o której mowa wcześniej. A i dali ręczniki gratis! Nieźle. Teraz zobaczymy jak się to wszystko będzie sprawować.
pozdrawiam
pozdrawiam
I się stało się. Mam już meble i wannę. Skłoniła mnie do tego m.in. promocja o której mowa wcześniej. A i dali ręczniki gratis! Nieźle. Teraz zobaczymy jak się to wszystko będzie sprawować.
pozdrawiam
pozdrawiam
Ciągle w użyciu. Miałem jeden problem - byłem przekonany o marnej jakości baterii ale okazało się, że instalator nie użył uszczelki tylko tak po prostu ją przykręcił i woda jakoś się przedostawała. Dalej uważam, że wybór zrobiłem dobry.
Ciągle w użyciu. Miałem jeden problem - byłem przekonany o marnej jakości baterii ale okazało się, że instalator nie użył uszczelki tylko tak po prostu ją przykręcił i woda jakoś się przedostawała. Dalej uważam, że wybór zrobiłem dobry.