Co sądzicie o dachówce Bogen?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
KrzysztofR
- Początkujący

Co sądzicie o dachówce Bogen?
Podoba mi się dachówka Bogen, ale nie wiem czy to dobry wybór, bo bardzo mało jest informacji na jej temat. Czy ktoś ją ma, lub słyszał jakieś opinie? Pomóżcie, bo nie wiem czy się zdecydować.
Re: Co sądzicie o dachówce Bogen?
Mieliśmy też taki problem. Wybór będzie jak najbardzej trafny. My wybraliśmy z Bogena dachówkę "głęboka fala premium". Dekarz dachówkę z BOGENA pierwszy raz kładł i stwierdził, że warto było nam zapłacić trochę drożej niż za ROBENA itp. Dachówki są proste, niewypaczone, a na dachu wygląda pięknie. Podaję strone firmową warto popatrzeć w przegląd produktów www.bogener-dachziegel.deKrzysztofR pisze:Podoba mi się dachówka Bogen, ale nie wiem czy to dobry wybór, bo bardzo mało jest informacji na jej temat. Czy ktoś ją ma, lub słyszał jakieś opinie? Pomóżcie, bo nie wiem czy się zdecydować.
Życze udanego wyboru POZDRAWIAM
Aha, jeszcze jedno: radze wybrać angobe szlachetną, naprawdę warto, kolorki takie jak brylant miedziany, czy brylant-rubin czerwony na dachu wyglądają ślicznie. Ale to jest moja opinia a wybór oczywiście należy do Pana[/u][/b]