Co sądzicie o dachówce Bogen?

Jak dobrać właściwe izolacje do ocieplenia dachu, jaki materiał izolacyjny wybrać? Wełna mineralna a może styropian?

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

KrzysztofR
Początkujący
Początkujący

Co sądzicie o dachówce Bogen?

Post autor: KrzysztofR »

Podoba mi się dachówka Bogen, ale nie wiem czy to dobry wybór, bo bardzo mało jest informacji na jej temat. Czy ktoś ją ma, lub słyszał jakieś opinie? Pomóżcie, bo nie wiem czy się zdecydować.

Gosia
Aktywny
Aktywny

Post autor: Gosia »

:lol: Pewnie jest już za późno , ale jeśli nie to z czystym sumieniem można ją polecić, bardzo ładna - zwłaszcza Premium, świetne kolory i bardzo przyzwoite ceny.
Marsylka np. chyba najlepsze ceny na rynku.
Pozdrawiam

czester
Początkujący
Początkujący

Re: Co sądzicie o dachówce Bogen?

Post autor: czester »

KrzysztofR pisze:Podoba mi się dachówka Bogen, ale nie wiem czy to dobry wybór, bo bardzo mało jest informacji na jej temat. Czy ktoś ją ma, lub słyszał jakieś opinie? Pomóżcie, bo nie wiem czy się zdecydować.
Mieliśmy też taki problem. Wybór będzie jak najbardzej trafny. My wybraliśmy z Bogena dachówkę "głęboka fala premium". Dekarz dachówkę z BOGENA pierwszy raz kładł i stwierdził, że warto było nam zapłacić trochę drożej niż za ROBENA itp. Dachówki są proste, niewypaczone, a na dachu wygląda pięknie. Podaję strone firmową warto popatrzeć w przegląd produktów www.bogener-dachziegel.de

Życze udanego wyboru POZDRAWIAM

Aha, jeszcze jedno: radze wybrać angobe szlachetną, naprawdę warto, kolorki takie jak brylant miedziany, czy brylant-rubin czerwony na dachu wyglądają ślicznie. Ale to jest moja opinia a wybór oczywiście należy do Pana[/u][/b]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dachy”